vineri, 23 decembrie 2011

GENELE FALSE -THE HORROR EFFECT

  Pentru ca sunt fan make up-si de ceva vreme si artist in domeniu-lucrez cu gene false foarte mult-in general cu gene smocuri sau fir cu fir si mai rar cu gene banda.
   Mi se pare ca un machiaj cu gene aplicate este mult mai de efect decat unul fara-chiar daca modelul respectiv are deja de la mama natura gene-insa o aplicatie corecta a unor gene chiar si de dimensiunea celor reale este spectaculoasa.
  Azi eram prin mall la cumparaturi si peste tot in jurul meu femeile purtau gene false.Cum mi-am dat seama?Pentru ca se vedeau de la o posta -erau aplicate in mod execrabil-erau mult prea lungi pentru a fi purtate ziua si se vedea lipicul de  la baza lor.Si acum stiu-o sa spuneti ceva de genu"bine mai dar tu vezi ca te pricepi"...
Eh, am sa va contrazic.Pana si Robi care nu e in domeniu a observat acele gene efect paianjen.
Stiu ca este o moda sa fi pitzi-si sa ai botox in buze si sa porti ruj roz-insa mi se pare culmea penibilului sa porti gene plasticate atat de lungi incat sa te doara ochii si sa nu ii poti tine deschisi.
  Un asemenea exemplu negativ la constituit inclusiv preferata mea KIm Kardashian-care chiar daca purta un machiaj exemplar-ochii aveau efect de spiderman.
Ce pot spune eu?
Un sfat petru fetele care poarta  gene false des:
-alegeti gene de calitate de par natural
-culoarea genelor sa fie de culoarea genelor naturale
-atentie deosebita cand aplicati machiaul pentru ca el are tendinta sa cada asupra genelor false si da impresia de gene prafuite
-aplicati la baza genelor un tus de culoarea genelor -daca se poate sa fie waterproof
-nu purtati genele mai mult de cateva zile-oricat de calitativ ar fi lipiciul cu care au fost aplicate-la baza genelor pielea nu respira si se aduna microbi si bacterii si exista oricand risc de infectie.
Concluzie?consider ca genele false se poarta mai rar tocmai pentru acel wow efect.
Iata si un exemplu pozitiv de gene false-Kim cu gene de dimensiunea genelor ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu