sâmbătă, 30 iulie 2011

MAKE UP PENTRU PLAJA

Pe vremuri singurul machiaj rezistent si cat de cat purtabil la plaja il constituia un mascara waterproof si un ruj rezistent care faceau fata cu brio transpiratiei si apei de piscina sau de mare.
Azi insa avem o gama foarte mare de produse care se pot purta de cele care doresc sa fie machiate non stop.
E foarte important sa investesti intr-un fond de ten folosit de make up artisti-cu efect waterproof sau in cazul in care simti ca tenul tau nu are probleme sa cumperi o crema hidratanta nuantatoare.
In momentul de fata  in domeniul waterproof- fondul de ten make up atelier este foarte bine cotat.
Descrierea oficiala de pe site spune:
Fond de ten profesional waterproof, foarte rezistent. Polimerii siliconati asigura un efect”long lasting”, rezistenta la apa, transpiratie si lacrimi. Aspectul mat este obtinut datorita siliconului volatil asociat cu gel de silicon matifiant, care absorb sebumul.Uleiul siliconat introdus in formula face ca acest fond de ten sa fie perfect hidrofob simentine hidratarea in straturile superficiale ale epidermei. Are efect “soft focus”datorita pigmentilor care reflecta lumina. Se aplica usor, are un tuseu lejer, non gras.Complex hidratant: uree, sorbitol, acid lactic, extract din germeni de grau, alantoina.Fara parfum. SPF6.
     
Pentru machiajul ochilor: Un fard cremos si rezistent la apa-care se aplica cu ajutorul degetelor pe pleoapele curate si un creion rezistent la apa -cred ca sunt mai mult decat suficiente.Am testat si mi-au placut produsele make up for ever -waterproof aqua cream colours-care au o multitudine de nuante potrivite pentru toate gusturile-si care pot fi folosite cu curaj si pe ochi si pe obraji si pe buze(respectand indicatiile de nuante).
Citind pe diverse bloguri am descoperit blogul Karlei Sugar care a si incercat toate culorile wateproof-drept urmare va pot arata fiecare nuanta in parte pentru a va ajuta sa alegeti pe cea care va place cel mai mult.
 Cine isi doreste un machiaj mai complicat al ochilor si o conturare mai puternica a acestora poate incerca tusul wateproof al celor de la make up for ever care este absolut super si rezista minunat sau creioanele lor rezistente.


Inchei prin a preciza ca pe piata exista o multitudine de mascara waterproof -depinde acum de ce firma prefera fiecare-eu nu sunt o pretentioasa cand vine vorba de ele-dar cel mai mult mi-a placut Rimmel extra super lash.
Buzele-in general toate rujurile rezistente la transfer se comporta bine si in apa-insa e foarte important ca inainte de aplicarea lor sa va hidratati bine buzele pentru ca rujurile rezistente arata groaznic pe buzele uscate.
DEMACHIEREA. Motivul pentru care nu port waterproof make up foarte des-mai ales mascara-este tocmai demachierea.
Sfatuiesc fetele care se machiaza pe timpul verii cu produse waterproof sa investeasca intr-un produs special de indepartare al acestor produse-pentru ca produsele wateproof se demachiaza foarte greu iar un demachiant normal nu ar face fata.Pentru a nu agresa pielea si mai ales zona ochilor care este atat de sensibila-recomand numai produsele de demachiere wateproof,iar pentru pielea sensibila care poate reactiona altfel chiar daca se folosesc produsele speciale-se vor folosi produse de calmare a fetei-si masti hidratante.
Aceste creme de hidratare si masti se pot folosi si de cele care nu au nici un fel de probleme cu pielea dupa demachiere-insa avand in vedere ca ea a fost stresata in plus printr-un machiaj mai puternic si putin mai agresiv-un rasfat este binevenit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu