marți, 28 octombrie 2014

MASTERCLASS BY ALEXANDRU ABAGIU- AIRBRUSH 2 .0 BRIDAL MAKE UP


     Grace Kelly a fost si va ramane pentru mine un model de frumusete si gingasie aparte,o femeie care prin stilul ei unic a reusit sa invinga timpul,iar pozele ei in rochie de mireasa sunt intr-un colt din sufletul  meu ancorate pentru totdeauna.
   Mi-as fi dorit intr-o seara de octombrie petrecuta in Palatul Copiilor din Bucuresti sa fi putut aduna toate viitoarele mirese din lume,sa vada ce inseamna cu adevarat o mireasa luminoasa,angelica si atat de frumoasa prin naturaletea ei.Pentru ca da..acesta este sentimentul cu care am plecat de la acel eveniment la hotel si pe care inca il port in suflet.
  Industria nuntilor  a crescut enorm de mult in ultimii ani si dorinta artistilor,stilistilor si a tuturor celor implicati e sa promoveze lucruri din ce in ce mai complicate,impopotonate si care sa sara in ochi.Mi se pare ca ne-am indepartat foarte mult de lucrurile simple si frumoase incat cu greu ne regasim pe noi printre atatea artificii si kitch.
     Masterclassul de la Bucuresti a stat inca odata dovada a stilului unic si inconfundabil a lui Alex Abagiu,cunoscut peste tot pentru naturaletea machiajelor sale,pentru simplitatea si transparenta tenului si pentru promovarea machiajului care infrumuseteaza,care te face sa exprimi "ce minunat arati" si NU"ce frumos esti machiata".
     Mireasa in viziunea sa este o femeie angelica,care isi cunoaste atuurile si care stie ca, atunci cand imbraca rochia de mireasa trebuie sa arate in cea mai buna versiune a sa.
    Mai mult de atat Alex incurajeaza artistii spre lookurile care reflecta personalitatea miresei, incurajeaza artistii sa realizeze probe pentru incercarea de comunicare cu viitoarea mireasa si pentru a reusi sa ii ofere o imagine aproape de idealul  ei.
  Aerografierea..o tehnica atat de folosita peste hotare isi face simtita prezenta tot mai mult la noi in  tara,Alex fiind un fan declarat si un ambasador al ei.Cele 3 machiaje realizate cu ajutorul airbrushului au stat  drept dovada ca o manuire corecta a unui astfel de aparat duce la rezultate remarcabile si o transparenta si naturalete impresionanta a tenului.
  Ar fi enorm de multe de spus despre miresele lui Alex-si totusi am fost atat de gura casca la tot demo-ul de make up ca nu am facut decat cateva poze.
  Va las sa admirati putinele poze facute de mine cu telefonul si va incurajez pe viitor sa participati la evenimentele sale.Cu siguranta viziunea unui astfel de artist va misca ceva in sufletul vostru in mod pozitiv.
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu