marți, 28 august 2012

PROBA PENTRU MACHIAJUL DE MIREASA-CALEA SPRE O MIREASA FERICITA


 In Romania-lumea a ramas in urma cu foarte multe lucuri.Inca traim si actionam cu o mentalitate invechita si totusi ne vrem in ton cu timpurile.

  De cand mi-am descoperit sau mai bine zis alimentat pasiunea pentru machiaj am avut sansa sa cunosc sute de fete pe care sa imi exersez talentul si mai ales am avut sansa sa le fiu alaturi in fericitul eveniment al nuntii-prin machiajul meu si prezenta mea.
  Mereu am considerat ca o nunta presupune o pregatire temeinica-nu numai ca si organizare a evenimentului-decoratiuni-band -cununie civila etc-ci ca si pregatiri pentru viitoarea mireasa-cu proba de freza si machiaj si binenteles proba rochiei.
  Romania a ramas in urma la capitolul probe.Pur si simplu majoritatea mireselor ajung sa realizeze in ultimul moment-cand poate este prea tarziu importanta lor.
  Nimeni nu se naste cu talentul de a ghici mintile celor din jur.
   Este extrem de important sa incerci sa devii acea mireasa pe care ti-ai imaginat-o prin perfectiune-sa incerci sa discuti inainte si sa faci o proba de freza pentru ca stilistul sa aibe exact in minte ce vrei cand incearca sa realizeze freza.
   La fel si in cazul machiajului de mireasa.Machiajul de mireasa este un machiaj cu totul deosebit.Si aici lumea intreaba-dar cu ce este el atat de deosebit fata de altele-nu tot aceleasi pensule si produse le folosesti?
  Machiajul de mireasa este in primul rand deosebit pentru ca evenimentul cu pricina este unic.Proba unui machiaj presupune  in primul rand o discutie libera cu artistul ce urmeaza sa te machieze.

 Te asezi frumos pe scaun in fata oglinzii de machiaj-si discuti despre cum iti imaginezi ca doresti sa arate machiajul ,ce probleme de ten exista-ce alergii exista si ce anume doresti sa evidentiezi prin machiaj.
  Pe langa aceste lucruri un artist va incerca sa adapteze stilul cerut de client fizionomiei respective si sa realizeze un machiaj perfect.

  Machiajul de mireasa pune un accent deosebit pe rezistenta-pentru ca el trebuie sa arate bine atat in poze cat si in realitate si sa fie neclintit de plans sau transpiratie.

Si totusi acest lucru se realizeaza in doar 30 ,40 % din cazuri-pentru ca viitoarele mirese fie nu au bani fie nu realizeaza importanta probei si de aici pot porni nemultumiri.

  Eu sfatuiesc cu drag viitoarele mirese- sa faca PROBA.De preferat sa isi gaseasca un eveniment la care sunt invitate si cu ocazia asta sa incerce un machiaj profesionit.
  De multe ori un machiaj profesionist bine realizat care  produce acea schimbare wow...e foarte rau primit de catre cea ce il poarta pentru ca nu este obisnuita sa se vada in alta ipostaza .

O proba de machiaj e calea sigura spre un machiaj de mireasa perfect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu