marți, 27 decembrie 2011

DESPRE MACHIAJELE FAKE CARE CIRCULA PE PIATA DIN TIMISOARA-PRODUSELE MAC

 Azi am un ton revolutionar in postari.Dupa ce am scris despre pitzipoance-acum incep lupta impotriva machiajelor fake ce circula pe la noi prin urbe-aduse de te miri ce indivizi care le catalogheaza drept apartinand firmei Mac Cosmetics.
 Sunt mare fan al machiajelor Mac inca din 2004 sau 2005 de cand Ovidiu a fost primul care le-a introdus pe piata din Timisoara-el fiind singurul care lucra la salon cu genul acesta de produse.Tot auzind de la el de x si y produs-el fiind artist MAC PRO de ceve vreme-am inceput sa le vizitez site-ul si dupa aceea sa il invat pe de rost.Cei care ma cunosc personal stiu ca cea mai mare realizare in domeniul make-up-ului este obtinerea cardului MAC PRO.Cred ca acesta este si motivul care m-a ambitionat cel mai mult sa raman in frumoasa lume a make -up-ului ca si artist.
  Drept urmare le cunosc produsele foarte bine-si imi vine sa iau a bataie pe x si y indivizi care umplu piata din TImisoara si nu numai cu chinezisme pe care le prezinta drept farduri si pensule mac originale.
Fetelor-sau baieti care faceti cadouri iubitelor-nu cumparati astfel de machiaje numai pentru ca sunt cu 10 ,20 % mai ieftine decat in magazin.90%din machiajele ce se vand pe sub mana sunt porcarii-pe care nici macar termenul de expirare nu apare si ce e si mai dezastruos e tocmai proasta lor calitate.
Iata cateva exemple elocvente:
pensulele mac se vand la bucata-intrati pe site si vedeti-sunt impartite in 3 sectiuni-face-eyes-lips-si nu se vand ca si set decat in cazuri extreme-cum sunt mini seturile de craciun si de paste sau te miri ce sarbatoare.In nici un caz nu veti gasi set de 15 pensule cum e acesta din poza
Parul lor este de o calitate indoielnica-un artist va sti de ce o pensula mac costa de la 20 de euro in sus -cea mai ieftina tocmai datorita calitatii produsului.
 Seturile mac de 15 culori-gata facute-sunt tot fake.Mac vinde culori individuale de ochi si refiluri.Singurele palete gata facute sunt cele din mini seturile de Craciun sau paste dar ele nu vor avea 15 culori ci maxim 6.
La ultimul curs de make up ce l-am urmat pana si dascalul care ne preda pentru ca nu cunostea produsele mac foarte bine(lucra exclusiv cu make up for ever )a cumparat tot asa de la un individ truse fake.
Paletele mac de 15 culori ti le individualizezi tu.Culorile refill vin intr-o multitudine de variante si fiecare are numele ei separat.Mac nu vinde 15 bucati deodata-cel putin nu pana acum.
Truse fake :
Truse reale mac:pot fi de 15 culori refill sau de 4 culori refill(trusa mica)si ele arata asa:

In trusa de  4 sau 15 culori fiecare culoare detine un magnet-in caz ca se termina o culoare ea poate fi inlocuita.
Tusul de ochi mac-tusul gel-fluidline a fost si el falsificat.Falsul arata asa:

Adevaratul tus arata asa:
Concluzie:piata din Timisoara e invadata de fake-uri de toate felurile.De cand Mac este in voga toata lumea incearca sa il falsifice te miri cum.
FETELOR-NU cumparati produse pe care scrie Mac-doar pentru ca vedeti scris mac pe ele-cumparati mai bine un produs Mac dintr-un magazin MAC (Bucuresti Baneasa Shopping center)sau Budapesta sau orice alte locatii din strainatate.Mai bine dati un ban dar stati in fata si din punct de vedere al santatatii si din punct de vedere financiar veti iesi mai castigate-un produs mac original isi va merita toti banii din punct de vedere al raportului pret calitate.
Daca nu aveti acces la MAC-piata de machiaje ne ofera sansa sa ne comandam acasa un alt brand de machiaje la fel de bun si renumit .MAKE UP FOR EVER ROMANIA-sunt renumite pentru calitate si preturile bune.De asemenea o sa avem parte si de produsele Atelier Paris cat de curand.
Iar pentru cele ce nu vor sa investeasca atatia bani in machiaje si creme de fata-cumparati de la Sephora din Mall-aveti certitudinea calitatii si a faptului ca cumperi  un produs original si in termen de calitate.

8 comentarii:

  1. Ce parere ai despre aceste produse de pe acest site? http://www.produse-profesionale.com/trusa-machiaj-120-culori/14-set-machiaj-profesional-fraulein-38-trusa-machiaj-120-culori-set-pensule-24-bucati.html

    RăspundețiȘtergere
  2. buna soryn-am lucrat cu aceasta trusa in urma cu 3 ani la primul curs de make up pe care l-am urmat:)sunt ok-un raport pret calitate:)insa nu exceleaza:)plus compozitia lor chimica e un pic altfel decat fardurile firmelor cunoscute-au o gramada de parabeni;)pentru inceput sunt ok de folosit-si sunt f pigmentate mai ales cu o baza corecta aplicata sub ele;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!Fi amabila poti sa imi dai si mie o adresa de unde pot cumpara produse originale mac.Ce parere ai despre marca sleek? O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna mari:)produsele originale mac se cumpara de la magazinele mac din bucuaresti sau baneasca-care vireaza si prin curierat acasa:)deci ai incredere si apeleaza la ei cu drag-trimit oriunde in tara:)cred ca ai o limita minima de pret pentru comanda insa ei sunt cei originali:)

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. te pop din suflet , tocmi vroiam sa cump o trusa mac fake , iti multumesc din suflet ca te-am gasit si mi-ai deschis ochii, unt novice si-mi luam o mare teapa , te iubesc

    RăspundețiȘtergere
  6. contul este pe numele sotului, eu sunt madalina , sotia, pop

    RăspundețiȘtergere