marți, 17 ianuarie 2012

KITUL DE SPRANCENE ANASTASIA SOARE-PRO SI CONTRA

     Foarte multe fete(am scris foarte multe pentru ca le-am si pierdut numarul)mi-au scris mesaje pe facebook intrebandu-ma de cele mai bune produse de sprancene si ce ar putea sa foloseasca sau ce anume folosesc eu.
  Personal sunt mare fan produsele Mac si Make up for ever de sprancene-si le consider geniale-imi plac foarte mult creioanele mac si kiturile de sprancene make up for ever si nu prea pot sa aleg intre ele pentru ca le folosesc pe toate.
  Dar cum sunt om strangator si obsedat de produse de make up recent mi-am achizitionat si vestitul kit de sprancene al Anastasiei Soare-cel cu 5 bucati.
Kitul contine 5 piese  si anume:
-penseta
-o pensula cu doua capete pentru sprancene
-fixator de sprancene
-stencils(5 bucati)
-pudra pentru aranjat spracene
Kitul meu este nuanta medium ash-pentru ca eu sunt bruneta dar nu am parul extrem de inchis la culoare si am ales o nuanta putin mai deschisa decat a parului meu.

Ce pot sa spun despre kit?
-pensata este foarte buna-la fel ca si pensata mea de la Mac
-fixatorul de sprancene-este ok nu ii vad vreo calitate deosebita
-pensula cu 2 capete este putin mai tare si se foloseste impreuna cu stencils si pudra/fard de sprancene pentru a obtine forma necesara la sprancene.


 Cum folosim kitul metoda Anastasia Soare?
Se masoara spranceana conform instructiunilor de pe cutie.
Se delimiteaza forma corecta a sprancenelor si se marcheaza punctul de pornire si punctul de oprire cu fard.
Se alege forma de sprancene(stencil)cea mai apropriata de forma naturala a sprancenei voastre,se aplica si se coloreaza cu fard.Excesul de par rezultat in afara formei se va pensa si  spranceana pensata se va fixa cu fixatorul de sprancene.

Personal eu imi fac sprancenele cu mana -fara nici o forma.Bine-aici nu ma refer la pensat-pentru ca de sprancenele mele se ocupa Ovi de mai bine de 11 ani.Dar pensatul corect nu este totul.Unele dintre noi nu suntem inzestrate de la natura cu sprancene perfecte-sunt chele sau mici sau prea crete etc..Si atunci trebuie sa invatam sa ni le modelam sau disciplinam.
Primul pas si cel mai corect pentru o spranceana perfecta este pensarea ei de catre un stilist de sprancene.Dupa aceea tu singura vei invata cum sa iti mentii aceasta forma,cum sa o creionezi sau fardezi potrivit fizionomie tale.
Kitul Anastasia Soare e o incercare de a ne invata sa ne pensam corect.Dupa mine-eu nu as putea sa ma pensez dupa acele sencils..Mi se pare aiurea sa incadrez sprancele tuturor femeilor in 5 forme doar.Pe cat de diferite avem fizionomiile la fel si sprancenele.

Cui recomand kitul?
Celor care nu au posibiliatatea sa beneficieze de un stilist de sprancene.
Celor ce sunt dispuse sa incerce sa isi penseze sprancenele dupa  forma data.
Celor ce isi coloreaza sprancenele cu fard si nu cu creion.
Celor care sunt fan produsele Anastasia Soare.

Costul acestui kit este de 230 de ron si se poate achizitiona de pe site-ul Anastasiei Soare din Bucuresti.


Un comentariu: