miercuri, 26 octombrie 2011

MAC FACE AND BODY FOUNDATION

         Pentru ca foarte multe fete m-au intrebat despre acest produs in mod deosebit am decis sa ii acord o intreaga postare.

   Dupa cum putem citi si pe site-ul Mac cosmetics-  face and body este un fond de ten cu o textura lichida,wateproof care poate fi utilizat atat pentru fata cat si pentru corp.Ofera un aspect natural si  acoperire medie.Contine agenti hidratanti care protejeaza pielea si care permit un look natural fara sa incarce tenul si care arata excelent in poze.Vine intr-o gama de 13 nuante.
    Pentru mine face and body este unul din fondurile de ten preferate.Cred ca am lucrat cel mai mult cu el.Imi place aspectul natural pe care il ofera tenului-si faptul ca nu il incarca cum fac alte fonduri de ten.
 Varietatea de nuante de unde poti alege este mare-fondurile face & body fiind imparite pe gama C si gama N,ceea ce inseamna ca  C este destinat tenurilor cu nuante mai reci-galbene maslinii-iar gama N este dedicata tenurilor mai calde-bej roz.
Gama C-contine nuantele C1-pana la C7 iar gama N contine nuantele N1-N9.

Face and Body este un fond de ten buildable-adica are un aspect extrem de natural, insa el poate fi aplicat in cateva straturi.Pastrandu-si aspectul natural el ofera o acoperire medie si foarte rezistenta.
Este ideal de purtat vara-pentru ca este waterproof si nu ofera aspectul de masca ci un luciu natural al pielii-si tocmai de aceea eu il vad fondul de ten ideal pentru un machiaj de mireasa sau machiaj de concediu.Arata perfect in poze.

Pentru cele care isi doresc un fond de ten cu putere mai mare de acoperire -acest fond de ten nu va fi cel potrivit-nu va ascunde cosurile si imperfectiunile tenului-el este destinat tenurilor tinere-fara probleme sau tenurilor mature fara imperfectuni.Pentru cele care au un ten cu imperfectiuni acest fond de ten va fi folosit impreuna cu un corector.
 Un  alt avantaj al acestui fond de ten este cantitatea mare in care vine -el are 120 de ml si va ajunge o vesnicie celor care il folosesc,iar termenul de valabilitate este de 24 de luni.
Mie imi place sa il aplic-dupa ce in prealabil il scutur bine-cu o pensula de fond de ten sau cu un buretel cosmetic-si aspectul este perfect natural.

Sper ca aceasta postare  a fost utila.





6 comentarii:

  1. Buna,unde gasesc produsul,ca am ametit cautand pe net...multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. produsele se gasesc la magazinele Mac-in tara la noi in Bucuresti Baneasa Shopping center si in magazinele mac de prin lume:)nu te-as sfatui sa achizitionezi produsul de pe net pt ca exisa riscul sa dai de vreun produs fake:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca nu ai ten cu probleme nici nu se merita sa folosesti fond de ten:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deea:)sa sti ca multe femei pornesc cu preconceptia ca fondul de ten dauneaza fetei-si etc:)in ziua de azi-factorul de poluare,soarele,vantul dauneaza mult mai mult daca ai fata neprotejata decat daca folosesti fond de ten:)binenteles ca conteaza si produsul:)sa nu fie de buna calitate si cu spf;)si un astfel de fond de ten-must have e si face and body:)

      Ștergere
  4. Ce nuante folosesti mai des? C-urile sau N-urile?

    RăspundețiȘtergere