miercuri, 26 noiembrie 2014

OVIDIU PERTA-OMUL SI ARTISTUL

 


   Unii oameni se nasc cu un talent impresionant.Nu il invata in scoli prestigioase,nu il fura de la mari artisti ci pur si simplu il au imprimat in suflet.Genul acesta de oameni sunt rari si pretiosi la fel ca si nestematele.Putini insa stiu sa ii deosebeasca si sa ii aprecieze la adevarata valoare.
      Pentru mine drumul in lumea machiajului a inceput cu el cu mult timp inainte de a tine vreodata pensula in mana sau a dori sa o tin.Il stiu pe Ovi din anii 2000 cand a venit in Timisoara si mama mi-a facut o programare la pensat si machiaj pentru prima oara in viata.De asemenea a fost si primul meu extreme make over(eram in clasa a 12).
    Pasionat de culori si desen inca din copilarie,isi incepe cariera  in orasul natal Orastie in mod intamplator cu un machiaj pe care il face unei colege de liceu.
    Timisoara a fost urmatoarea destinatie si locul in care se stabileste sufleteste si incepe cariera de make up in adevaratul sens.Urmarind povestea de viata a lui Ovi si inceputurile lui am avut un deja vu cu povestea lui Kevyn Aucoin.Aceasi viziune,acelasi talent inestimabil...that magic touch...

      Pentru mine anii in care i-am fost clienta si prietena m-au apropriat de el si am descoperit pe langa  un mare artist si talent si un om extraordinar de sufletist si sensibil.Putini din cei pe care ii stiu sunt cei care aleg calea linistita, departe de luminile marilor prezentari de moda si showuri de makeup.
   Stiu ca oriunde in lume ar merge ar avea o usa deschisa fara sa fie nevoie sa isi spuna numele doar prin simpla manuire a pensulei si totusi prefera sa faca meseria in modul lui simplu si linistit.Fara laude excesive,face din orice fizionomie o schimbare deosebita.
 Mi-a placut mereu naturaletea machiajelor sale,luminozitatea si accentul deosebit acordat machiajului purtabil.
  From natural glam to retro diva totul e luminos,e deosebit-e wow.
  Incepand de la primele lui machiaje-aparute in revista Vivid (pe vremea acea era singurul artist din Timisoara ce aparea in reviste si participa la shootinguri):



  la machiajele din anii 2010-2011:

2013-2014:



s-a reinventat continuu si  incet si-a pus amprenta personala pe pozele sale si pe machiaje,a  reaparut in reviste si si-a facut simtita prezenta in intreaga tara si peste hotare.

Sunt convinsa ca multi dintre voi se intreaba care este reteta succesului lui.Eu care i-am urmarit munca pot spune ca talentul,bunul simt,modestia si exercitiul continuu sunt cu siguranta atuurile sale.
  Si mai mult de atat viziunea.
 Pentru mine el este ..a living legend.
     


surse foto-facebook Ovidiu Perta,poze Ovidiu Perta/Eugen Radut.

4 comentarii: