joi, 13 septembrie 2012

MONICA BELLUCCI MAKE UP TUTORIAL




  Ce pot spune despre Monica?Cred ca mi-a placut din primul moment in care am vazut filmul Malena.
  O femeie superba.Un chip minunat care are o aura aparte.Fara operatii estetice si photoshop la 47de ani Monica a devenit de curand imaginea brandului D&G-care i-a dedicat o linie de make up.
    Pur si simplu senzationala prin felul sau de a fi si a se purta ea este imaginea femeii senzuale.
    Monica a povestit in nenumarate randuri  despre ritualul ei de frumusete si modul cum isi ingrijeste pielea si cum se machiaza.
   Inzestrata de la natura cu o frumusete aparte Monica a mizat ,in majoritatea  timpului pe un machiaj natural care sa ii scoata in evidenta tenul perfect,ochii migdalati si buzele conturate.
  Avand o piele deosebit de frumoasa-Monica marturisea ca respecta cu sfintenie ritualul 3-adica demachiere -tonifiere-hidratare si foloseste o masca facuta de ea cu ulei de masline.
   Machiajul ei de zi cu zi este unul natural -mizand pe un fond de ten translucid-si ochii foarte putin conturati si buzele nude.
  Dupa cum putem observa in poza de mai sus-pana si sprancenele sunt pensate extrem de putin -periate si fixate cu un rimel transparent.


   Machiajul de covor rosu-este unul deosebit de puternic-accentul cazand si pe ochi si pe buze-machiajul tipic italian.

   Pentru ocazii deosebite ea foloseste un fond de ten cu efect de matifiere-pentru a mentine un ten mat-cum este cel de la Make up for Ever.
Foarte important de stiut este ca acest fond de ten-este dedicat tenului mixt sau gras-si daca este folosit de persoanele cu ten uscat este de preferat ca tenul sa fie perfect hidratat inainte si sa se aplice o baza de machiaj cu efect de hidratare.
  Pe ochi aplica o baza cremoasa(cum este cea de la Mac-nuanta soft ocre)
peste care aplica pe pleoapa mobila un fard special de la Mac -Black Tied si  contureaza ochii cu un tus cremos mat Aqua Black de la Make up For Ever:


 Pe arcada a aplicat un fard sidefat alb galbui pentru a scoate in evidenta ochii- cum este Retrospeck de la Mac.
Pe buze a folosit un ruj rosu mat-Mac Ruby WOO si un gloss transparent.



  A pulverizat putin Mist and Fix peste machiaj pentru a il fixa si era gata de covorul rosu.
  Voi ce parere aveti?
  Considerati ca Monica are ceva aparte?

   

Un comentariu:

  1. Cu siguranta este o femeie speciala,extrem de senzuala si pentru mine,este pe acelasi loc cu Sophia Loren,pe care o ador... La fel ca tine,m-am "indragostit" de ea,tot dupa ce am vizionat filmul Malena.
    Multumim pentru toate tipsurile pe care ni le dai,draga Ana-eu personal le gasesc foarte utile si te urmaresc in permanenta,pentru ca mereu am ceva de invatat de la tine...
    Felicitari pentru articol,mie imi place foarte mult!Pupici...

    RăspundețiȘtergere