duminică, 26 ianuarie 2014

CURSURILE DE AUTO MACHIAJ-CE TREBUIE SA STIM DESPRE ELE?


   De ceva vreme e la moda sa faci auto machiaj.Cand pornisem acest proiect pe Timisoara-nu stiu sa fi fost mai mult de 1 persoana  sau 2 care sa tina genul asta de curs.Insa ca si ciupercile dupa ploaie-prin urbe a pornit fenomenul cursurilor de auto machiaj.
    Eh ..sa nu ma intelegeti gresit.Nu am inventat eu roata la caruta si nici nu pretind asa ceva.Insa tin sa aduc cateva lamuriri legate de acest tip de cursuri ca lumea sa inteleaga ce si cum se invata pe la ele.
    In primul rand in conceptia mea -acest tip de cursuri sunt cursuri INDIVIDUALE.
   NU POTI FACE..cursuri de auto machiaj cu 2,3,4 sau 100 de oameni deodata.E absolut imposibil.Bine asta pentru cineva care stie meserie sau vrea cu adevarat sa faca munca de calitate.
  Nu poti face cursuri de auto machiaj  cu tematica smokey eyes cand acest tip de machiaj nu se potriveste oricui.
 Trist dar mai mult de jumatate din femei nu stiu sa se machieze deloc iar sfertul care incearca ceva habar nu are cum sa isi aplice un blush sau un fond de ten.E adevarat ca la noi nu au existat pana de curand cursuri de auto machiaj-insa cred ca fiecare dintre noi avem acces la internet si putem survola cautand poze cu machiaje,tutoriale si sfaturi legate de produse.
  Iar daca avem de a face cu un specialist sau daca participati la cursuri de auto machiaj(cu 2,3 sau mai multe persoane)va sfatui sa rugati insistent trainerul sa se ocupe de voi si sa nu va arate informatii generale(pe care de altfel le puteti afla si voi)ci sa personalizeze totul pe structura fetei si formatul ochiului vostru.

   Nu cadeti in capcane ale asa zisilor traineri-care beneficiaza de 1,2 3 poze prelucrate si cam atat.
   Nu cadeti in capcane ale trainerilor care posteaza poze cu conturinguri si highlight cremos si ce structuri minunate obtineti dupa acel de tip de machiaj a la Kardashian.Sa nu uitam acela este un machiaj de efecte speciale si nu de toata ziua.Nu se potriveste oricui.Nu va lasati pacalite sa aplicati tona de corector deschis la culoare sub ochi si sa aratati ca un raton.
  Atentie la produsele folosite.Atentie la pensule.Nu trebuie sa investiti tona de bani in produsele de machiaj-nu asta e scopul unui curs de auto makeup.Nu uitati ca nu veti deveni artist dupa un astfel de curs-ci veti invata sa va perfectati stilul de a va scoate in evidenta.
 E foarte important ca pe parcursul acestui tip de curs sa exersati voi cat mai mult.E usor sa fi machiata de cineva si sa te privesti in oglinda.E mai greu sa faci tu acelasi lucru pe tine-insa e important ca primele exercitii sa aibe loc sub supravegherea unui trainer si el sau ea sa va explice cum sa manui corect pensula,cum sa te privesti in oglinda si ce tip de lumina e cea corecta pentru machiaj.

  Acestea fiind spuse,sper ca v-au fost de folosit informatiile.Va incurajez sa participati la cursuri de auto-makeup.Mi-as fi dorit cand eu urmat primul meu curs de artist de fapt sa fi facut un curs de auto machiaj(dar nu facea nimeni).
 Acest tip de cursuri pot fi calea regasirii de sine.Pentru mine asa au fost.E interesant ce mult poate schimba o fizionomie un blush sau un fond de ten aplicat corect.
 Starea de bine si de fericire e garantata.


  

2 comentarii:

  1. Observ asta in mai multe domenii, oameni tipand: nu urmati cursuri de weekend, nu urmati cursuri de grup, nu va duceti la conferinte..

    Este o problema de neintelegere a motivatiilor oamenilor. Poate ma intereseaza un curs cu 2-3 persoane ca sa invat si din intrebarile pe care le pun si celelalte fete, poate ma intereseaza un curs de weekend ca sa nu platesc mai mult pe hotel decat pe curs daca vin din alt oras, poate ma intereseaza o conferinta nu pentru ce se spune acolo cat pentru persoane pe care le-as intalni.

    Oricat de bine credeti ca va cunoasteti domeniul, oamenii sunt diferiti si vor lucruri diferite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ela Iliesi-cred ca dumneata nu ai citit atent articolul.Ma indoiesc ca dumneata ma cunosti astfel incat sa poti emite pareri despre mine.Intr-adevar nu cred ca inca s-a inventat artistul sau trainerul care sa le stie 100% pe toate insa pe domeniul make=upului strict legat de ceea ce vorbesc consider ca sunt in cunostiinta de cauza.Nu e vorba de cursuri-ci de curs de automachiaj-sunt curioasa ce anume veti invata la un curs de automachiaj care intereseaza strict persoana dumneata,forma fetei tale si a ochilor din intrebarile celorlalti?ce treaba are fizionomia altui cursant cu a dumneata?crezi ca daca inveti la gramada sa te machiezi pe tine iesi mai castigat decat daca ai invata de una singura la aceasi bani si aceasi tehnica?sunt curioasa.Intr-adevar oamenii au nevoi diferite-si in CURSURILE(REPET CURSURILE DE MACHIAJ NU AUTOMACHIAJ)E BINE sa le faci in grup pentru ca incurajeaza competivitatea-insa nu aici...o zi buna

      Ștergere