marți, 11 februarie 2014

SEMINARUL MACHIAJUL PERFECT DE MIREASA-BRIDAL PRO TIPS CRAIOVA

 


     Imi plac povestile.Imi aduc aminte de copilarie.Uneori viata noastra pare o poveste,frumoasa sau urata.Depinde de evenimentele care marcheaza anumite momente importante din viata noastra. Am asteptat seminarul de la Craiova cu nerabdare- fiind prima mea iesire din Timisoara cu un astfel de event.A organiza evenimente in orasul tau e usor deoarece cunosti publicul,atmosfera, locurile.
    Vreau sa cred ca venirea mea la Craiova a fost iesirea mea din anonimat,a fost momentul inceperii unei frumoase colaborari cu make up artista Suzana Petre si cu publicul atat de dragut si primitor din Banie.
 
   Desi nu dormisem de vreo  2 zile si am avut parte si de evenimente neplanuite(moartea bunicului meu drag,inmormantarea lui cu cateva ore inainte de a porni catre Craiova)am reusit sa ma adun si sa  dau tot ce am putut mai bun.Mi-am dorit sa am ecou in sufletul celor care au participat si sa ii educ in spiritul a tot ceea ce inseamna machiajul de mireasa perfect,produsele perfecte si nu in ultimul rand educarea mintii si sufletului de artist legat de  increderea in sine.


  De la modele pe care le-am avut de machiat,accesorii,haine de designer,pantofi,freze impecabile si un catering de prajituri extraordinare am ramas placut impresionata de tot ceea ce reprezinta make up art in oras.
  Cea mai funny parte e ca am acordat 3 interviuri care mi s-au parut putin stresante pentru ca a fost prima data cand am fost filmata.
 Va las sa admirati cateva poze de la eveniment si doresc sa multumesc tuturor celor implicati in organizare.Ati fost minunati.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu