luni, 7 aprilie 2014

SEMINARIILE DE MAKEUP ARTIST-INCEPATOR,AVANSAT SISEMINARII DE AUTOMACHIAJ-PROGRAMA

La cererea voastra anunt programul de  SEMINARIIpentru lunile MAI/IUNIE
  Locuri incepator-2.
  Locuri avansati- 1


    Mentionez ca lucrez cu 1 singur cursant individual-pentru ca  prefer sa imi dedic intregul timp alocat unei sedinte unei singure persoane-plus din experienta mea am invatat ca nu poti deprinde anumite lucruri-facand cursuri cu peste 5 ,10,15persoane deodata-nu pentru ca trainerul nu are o tehnica buna ci pentru ca personal e destul de greu sa explici cuiva tot ceea ce vrei fara sa ii excluzi restul cursantilor.

  SEMINARIILE de artist incepator-vor fi structurate pe 18sedinte -in care se va invata-alcatuirea kitului perfect de makeup,corectiile ochilor,corectiile fetei,highlight si conturing,cele mai bune pensule de pe piata,aplicarea corecta a genelor false din par natural-in cadrul machiajelor de ZI,SEARA,MIREASA,RETRO SI SMOKY.
  Finalul SEMINARULUI va consta INTR-O SEDINTA FOTO-pe o tematica aleasa impreuna cu cursantul-sedinta care va constitui inceput de portofoliu pentru el.
 
  SEMINARIILE de artist avansat-includ o serie de 18 sedinte dedicate-pro tips-bazele perfecte,baze de acuarela si eyeliner gel,highlight-conturing and blush,aplicarea extensiilor fir cu fir,best products pe piata,corectiile fetei-toate aplicate pe machiaje de diferite teme-zi,seara,mireasa,machiaj foto.
  Finalul   SEMINARULUI de avansare va fi o SEDINTA FOTO-pe tematica aleasa impreuna cu cursantul.

  SEMINARIILE de automakeup-atat de dragi mie sunt dedicate celor care vor sa invete sa se machieze corect.Deja le-am dedicat o multime de postari pe blog acestor cursuri incat noi voi mai reveni asupra lor.



  In cadrul cursului vom lucra cu produse MAC,MAKE UP FOR EVER,NARS,BOBBI BROWN,NUMERIC PROOF,ATELIER PARIS,BEN NYE SI KRYOLAN.


PENTRU CEI DIN AFARA TIMISORII:care sunt interesati de   SEMINARIILE De makeup artist-sunt rugati sa ia legatura cu mine telefonic cu mine-pentru ei exista varianta speciala de program -care sa le faciliteze participarea la curs fie pe MODULUL BLITZ-5 zile program full time intensiv sau o zi pe saptamana varianta full.

Pentru detalii despre cursuri  si inscrieri-va stau la dispozitie la nr de tel 0723749975.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu