joi, 27 noiembrie 2014

SEMINARII INDIVIDUALE DE MAKEUP ARTIST-INCEPATOR,AVANSATI SI AUTOMACHIAJ-TIMISOARA




 SEMINARIILE lunii ianuarie/februarie
  Locuri incepator-2.
  Locuri avansati- 1


    Mentionez ca lucrez cu 1 singur cursant individual.

  SEMINARIILE de artist incepator-vor fi structurate pe 18 sedinte practica si 1 teorie-in care se va invata-alcatuirea kitului perfect de makeup,corectiile ochilor,corectiile fetei,highlight si conturing cremos si pudra,cele mai bune pensule de pe piata,aplicarea corecta a genelor false din par natural-in cadrul machiajelor de ZI,SEARA,MIREASA,RETRO SI SMOKY.

   SEMINARIILE de artist avansat-includ o serie de sedinte dedicate-pro tips-bazele perfecte,baze de acuarela si eyeliner gel,highlight-conturing and blush,aplicarea extensiilor fir cu fir,best products pe piata,corectiile fetei-toate aplicate pe machiaje de diferite teme-zi,seara,mireasa,machiaj foto.
   SEMINARIILE de incepator /avansat se incheie cu o sedinta foto de beauty-care constituie un bun inceput de portofoliu.
SEMINARIILE  de automakeup-atat de dragi mie sunt dedicate celor care vor sa invete sa se machieze corect.Pot fi structurate sub forma de curs sedinta-adica o sedinta in care inveti un tip de machiaj care ti se potriveste si produsele necesare realizarii lui urmata de o mini sesiune de shopping cu cursantul ca sa isi achizitioneze tot ce are nevoie pt machiajul de zi cu zi sau SEMINARde 3 sedinte-in care cursantul invata sa realizeze corect pe el un machiaj de zi,un machiaj de seara si un retro makeup.
    SEMINARIILE de automakeup se fac la cerere.



  In cadrul cursului vom lucra cu produse MAC,MAKE UP FOR EVER,NARS,BOBBI BROWN,NUMERIC PROOF,ATELIER PARIS,BEN NYE SI KRYOLAN.
  Toate produsele de curs /pensule si consumabile sunt puse la dispozitie de atelier.


Pentru persoanele din afara Timisorii care doresc sa participe la SEMINARUL de makeup artist incepator sau avansat-exista programe special concepute pentru ei sub forma de cursuri intensive cu program odata pe saptamana sau varianta blitz.


Pentru detalii despre cursuri,costuri   si inscrieri-va stau la dispozitie la nr de tel 0723749975.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu