joi, 30 iunie 2011

make up artist cu diploma-SCOLILE DE MAKE UP DIN ROMANIA

Multe fete m-au intrebat prin intermediul facebook-ului -unde anume am facut eu cursurile de make up-si ce scoli de make up pot sa recomand.Din experienta mea am sa va impartasesc ceea ce cunosc si eu.
Majoritatea din scolile de make up renumite sunt in Bucuresti.
As incepe prin a le enumera-Kruger Brent ,Giulia Nahmany Make up Academy,Christine Valmy,Scoala de machiaj a Ancai Radulescu-si H2makeup Academy a lui Doinel Ungureanu.Sunt sigura ca in Bucuresti exista si alte scoli de machiaj renumite sau mai putin renumite.
In Timisoara-recomand cu incredere scoala de make up din cadrul salonului Denises  condusa de make up artist Monica Cugerean.Este prima scoala de make up pe care am urmat-o si care mi-a pus bazele a tot ceea ce cunosc in ziua de azi.
Monica este un trainer deosebit iar fetele care au fost alaturi de ea la cursuri pot spune acelasi lucru.
Cat despre seminarii de make up in Timisoara-prea putin avem acces la astfel de evenimente-deoarece nu se organizeaza din varii motive-ori lipsa banilor-ori lipsa timpului -ori make up artistii din Bucuresti si marile firme mai greu se deplaseaza pana la noi in provincie.
Eu urmaresc cu drag si m-am imprietenit virtual cu cei de la Kruger Brent si sper din toata inima cat de curand sa se deplaseze in Timisoara-cu niste seminarii de promovare a produselor make up for ever-al caror fan ma declar si de asemenea avem promisiuni din partea make up artistului Doinel Ungureanu,a lui Alex Radulescu si Anca Radulescu a promis ca ne va vizita iar.
Sper cat de curand sa avem parte de asemenea de un seminar de weekend din partea lui Ovidiu-cand va avea timp sa fie alaturi de noi.
Pentru orice alte informatii mai in detaliu despre cursurile acestor scoli-puteti gasi pe site-urile lor oficiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu