joi, 5 aprilie 2012

CELEBRITY MAKE UP DISASTERS

   Viata de vedeta este grea.Orice aparitie in public este atent studiata insa oricat de mare ar fi stradania uneori se mai intampla si greseli.Si pentru ca orice aparitie in public este si mediatizata-aflam si noi despre asa numitele "dezastre"din lumea fashion si beauty.
  Iata cateva asemenea aparitii de neuitat:
  Nicole Kidman-a avut parte de un artist care a uitat sa ii intinda uniform pudra pe fata iar rezultatul a fost unul comic.
Nicole Riche-fashion si beauty icon-a dat si ea gres cu unele look-uri.
Umbra roz si culoarea galbena-au fost nereusite.
  Nici frumoasele Eva Longoria si Alyssa Diaz nu au scapat de critici cand au aparut cu pudra alba evidenta sub ochi:

Kim Kardashian -pe care o admir mereu pentru machiajul impecabil-a avut si ea surpriza de a purta un machiaj care a scos in evidenta toate ridurile si liniile fine:
 
  Christina Aguilera-este dupa mine un star la care machiajul excesiv si urat nu este o greseala-ci este stilul pe care il afiseaza de fiecare data.
  Unui star de rangul ei o greseala i se iarta-dar a persista in greseala este deja lipsa de interes.
 Voi ce parere aveti?Care star poarta machiajul cel mai vulgar?Care star si-a schimbat stilul de machiaj din rau in bine?
Eu votez-Kelly Osborne.
Before:
After:

2 comentarii:

  1. In cazul lui Nicole Kidman, Eva Longoria si al Alyssei Diaz problema nu a fost o pudra neuniformizata ci particulele reflectorizante din produsele folosite care au devenit vizibile in lumina blitzului. In cazul lui Nicole cred ca a fost pudra MUFE HD. Oricum, e comic rezultatul. Ma intreb cum s-or fi simtit saracele.

    RăspundețiȘtergere
  2. cazul lui nikole a fost indelung mediatizat pentru ca a dat make up for ever in judecata.eu as spune ca si in cazul evei l a fost cam aceasi problema-multi artisti de dincolo folosesc pudra hd fara sa o aplice cu pensula neagra ca sa ii dozeze canitatea si nu o folosesc corect:)desi este perfect pertinent si punctul tau de vedere:)iti multumesc pentru comentariu

    RăspundețiȘtergere