vineri, 30 martie 2012

MACHIAJUL DE MIREASA


      Machiajul meu preferat.Imi place sa fiu parte dintr-un  eveniment atat de important.Am avut sansa sa imi revad machiajele cu ocazia targurilor de nunti, prin albumele a diferiti fotografi si m-am bucurat enorm.
  Mireasa in viziunea mea -este femeia pusa in fata unui eveniment de o importanta deosebita.O zi in care trebuie sa straluceasca.
  NU imi plac machiajele de mireasa puternice si incarcate-mai ales cand nu este cazul.
  Machiajul de mireasa trebuie sa fie luminos si diafan.Un machiaj care sa fie personalizat pentru fiecare femeie in parte.
  Sa fie acel machiaj care atunci cand te uiti in olginda sa spui acel wow..i am amazing:)
   Calea spre machiajul perfect este simpla:
  
SFATURI
 In general este bine sa apelezi la un artist.Va sti exact ce sa faca si cum sa te scoata in evidenta tinand cont de sfaturile si viziunea ta.
 E bine sa faci o proba inainte pentru ca-in cadrul acelei probe se discuta detalii si texturi-poti sa iti dai seama de cum doresti sa arate un machiaj perfect sau daca doresti sa schimbi ceva ,ce anume doresti sa schimbi.

  Machiajul de mireasa-trebuie sa fie un machiaj rezistent pe parcursul intregii zile in care vei fi pozata-vei dansa-vei fi pupata si stransa in brate de atatea persoane.
   Sa puna accent pe frumusetea naturala si luminozitate-insa nu in mod exagerat deoarce risti sa apari in poze ca un glob de discoteca.
   Sa fie subliniat prin gene false cu efect natural, pentru ca ele contribuie la migdalarea ochilului si la acel efect de wow pe care toate le dorim.Genele trebuie sa fie de bun simt-nu stil pitipoanca, adica sa nu se vada in mod evident.
   Buzele vor fi machiate in stil natural daca ochii sunt accentuati sau stil puternic daca machiajul ochilor este mai natural sau daca mireasa se simte bine sa poarte culori puternice.
  In general machiajul de mireasa-se realizeaza DUPA freza.
  Nu vei merge la solar inainte cu cel putin 4 zile-pentru ca altfel pielea va fi atat de afectata incat va absorbi toate cremele si fondul de ten si efectul va fi contrar decat cel ce se doreste.
 Tratamentele cosmetice vor fi evitate in saptamana nuntii-cu exceptia pensatului-dar si acela se va face cu cateva zile inainte.
  Este bine sa lasi timp artistului sa se desfasoare.Un machiaj de mireasa dureaza in medie 90 de minute.DA-poate ca suna o vesnicie pentru unele dintre noi-insa in acel timp-se va realiza un machiaj corect-adica vei fi machiata si lumea va remarca ce bine arati -nu ce mult machiaj ai pe fata.
 Este bine sa iti lasi cel putin 4 ore libere pentru machiaj si freza-si sa iti calculezi programul astfel incat sa nu fi deranjata telefonic de fel si fel de rude care nu se descurca fara tine.
   Produsele trebuie sa fie de calitate si in concordanta cu tenul fiecarei mirese.
    Un machiaj de mireasa corect realizat rezista pana in 24 de ore si pe caldura.In cazul unei calduri excesive-artistul iti va arata cum sa sporesti rezistenta machiajului.

Iata si cateva din modele de machiaj de mireasa:




  Iar pentru ochii albastrii:
 Cum va imaginati machiajul de mireasa?Cum  a fost machiajul vostru de mireasa?

2 comentarii:

  1. Lovely pictures, I am getting married soon so its good inspiration!

    http://whatkimmididnext.blogspot.co.uk/

    RăspundețiȘtergere
  2. thank you kim:)i maybe doing some future posts in english:)dedicated to bridal make up:)for any tips you cand write me on my facebook page-ana preda beauty tips and i will be glad to answer;)

    RăspundețiȘtergere