duminică, 9 iunie 2013

VICHY DERMABLEND-FONDUL DE TEN IDEAL PENTRU TENUL SENSIBIL

 

  Cei care ma cunosc stiu ca ma lupt de ani de zile cu o sensibilitate excesiva a tenului,am o piele cuperozica care imi joaca feste ori de cate ori trebuie sa ies in oras sau am ceva imporant de facut.
 Efectul dalmatian-varianta cu pete rosiatice este cea care ma caracterizeaza in ultimul timp mai ales de cand am reinceput lucrul in forta.


  Pentru ca sunt un makeup freak am testat majoritatea gamelor de fond de ten-si profesionale si cele neprofesionale-si m-am oprit la cateva care imi plac in mod deosebit.
 Mereu recomand cursantelor mele de la automakeup-sa puna pret pe produsele care le folosesc zi de zi-astfel incat  pielea sa respire si sa nu fie incarcata de produse care sa contina parabeni-si aici gamele dermato-cosmetice ne vin in ajutor.

  Fondul de ten vichy dermablend este ideal pentru persoanele cu probleme de ten gen: cuperoza,depigmentari, acnee, roseata, vitiligo,cearcane,cicatrici.
 Este un fond de ten corector,cu acoperire de 16 h,asigura un aspect mat si finisat al tenului.
 NU contine parabeni sau compusi care sa irite tenul si este bine tolerat de tenul sensibil.Este non comedogenic si nu contine parfum.


 

 
  Sincer acest fond de ten e chiar genial.L-am aplicat si pur si simplu mi-a acoperit instant roseata si problemele fara sa imi simt tenul incarcat sau sa ma manance pielea pe sub fondul de ten cum mi se intampla
uneori cand folosesc fonduri de ten profesionale.

  A rezistat perfect pe ten si nu mi-a transpirat fata.


MINUSURILE acestui fond de ten ar fi 2:ca vine doar in 5 nuante -deci destul de greu sa iti alegi o culoare daca esti intre tonuri.Asta presupune ca trebuie sa iti cumperi 2 produse si nu sunt chiar ieftine.
Al 2 lea lucru ar fi-ca are tendinta sa usuce fata-ca orice fond de ten cu putere mare de acoperire-deci trebuie sa folosesti o crema hidratanta sub el.
Daca si Lisa Elridge -marele makeup artist al starurilor e incantata de acest fond de ten-noi de ce nu am fi?
Merita testat.Efectul e sigur unul pozitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu