joi, 3 decembrie 2015

MEET AND GREET ANA PREDA BEAUTY TIPS LA FASHION FRIDAYS TIMISOARA



      Avem nevoie de astfel de evenimente. O gură de aer proaspăt în lumea frumosului și a frumuseții.  O gașcă de oameni talentați au hotărât să creeze timp de două zile un loc magic. Un loc pentru voi. Un târg de unde veți pleca mai bogați spiritual, încărcați de energie pozitivă și de noutăți.
     Ana Preda Beauty Tips vă așteaptă în cele doua zile de târg la o sesiune de meet & greet. Vei afla  de la noi ce se poartă, care sunt tendințele în materie de make-up, la ce trucuri să apelezi pentru a avea un ten impecabil și vei avea oportunitatea de a te înscrie la singurul Curs de make up individual, de a afla toate informațile despre el chiar de la mine.

     Machiajul, arma secretă a femeii. Lasă operațiile estetice deoparte și vino să vorbim despre micile retușuri care fac marile diferențe. Despre bazele de machiaj, reconturarea sprâncenelor, airbrush, senzualitatea genelor false dar și despre muniția noastră, rujul. Vom discuta și despre branduri, raportul calitate/preț, avantaje și capcane.
     Cursul individual de make up va fi și el în central atenției la standul nostru. Am creat un program unic de școlarizare în România, pentru că de asta avem nevoie. De cursuri în care pe parcursul a zile în șir ajungi să cunoști omul dornic de a afla cunostințe noi, poate chiar de a își schimba viața, de a își descoperi vocația, de a se reinventa. Pentru mine este foarte important să pregătesc un singur cursant odată. La început de drum e important să ai toată susținerea necesară. De aceea pe lângă faptul că descoperim împreună simțul artistic, îmi face mare plăcere să pun la dispoziție tot suportul de curs: pensule, produse și consumabile. Asta ca să începem cu dreptul, să nu cădem în cursa reclamelor și să cumpărăm produse de proastă calitate. Organizarea unui kit în funcție de textură și de calitate, nu de brand. Pentru ca în atelierul meu nu există UN SINGUR BRAND.Vom învăța împreună cum să Creștem. Cum să punem pasiune, să fim disciplinați și să exersăm, pentru că doar așa vom cunoaște succesul.
Vă aștept cu mare drag la standul Ana Preda Beauty Tips!
Save the date! 11-12 decembrie, orele 10-20, Greenyards(Piața Victoriei, nr1).

Intrarea este libera.



TEXT de ALINA LELESCU

2 comentarii: