marți, 8 decembrie 2015

SMOKEY OR NOT? GIVEAWAY SESSION LA FASHION FRIDAYS TIMISOARA




     Every day is Your day. Da, fiecare zi este a ta, este importantă pentru tine și este și mai importantă pentru noi. Așa că, de ziua ta, îți vom oferi un cadou. Unul extravagant. O extravaganță necesară de la Make Up Forever. Vino la standul nostru și vei avea șansa de a câștiga kitul Smoky Extravagant.

       De ce am ales pentru voi extravagantul kit? Pentru că așa cum Little Black Dress, Chanel No.5 sau Elvis Prestley au fost și vor rămâne sexy și în trend, așa e și cu machiajul Smokey. Cu toate acestea, multe femei se feresc de alegerea acestuia, declarându-l ideal, dar greu de realizat. Acest kit te va ajuta în realizarea lui, iar sfaturile primate de la noi te vor face să adori acest tip de machiaj.

     Ochii au fost dintotdeauna punctul de atracție al fetei, iar privirea, cea mai importantă armă de seducție a unei femei. Seducator, sexy, glam si elegant, nu dă semne că va dispărea prea curând din tendințe. În plus, contrar miturilor, conturarea ochilor cu nuanţe de negru intens estompate către extremităţi măreşte optic ochii şi accentuează privirea.

Ce coține kitul? – te invit să îl încerci!
     Rimelul care asigură volum, alungire și curbare. Conține o periuță în formă de lacrimă, rotunjită și mare în partea de jos și ascuțită spre vârf, pentru precizie. Tehnologia 4D îmbracă suprafața genelor în pigmenți ultra-negri pentru impact vizual și de la depărtare, dar și de la apropiere. Asezonat cu creionul negru ultrarezistent, și servit alături de un  demachiant delicat care îți va fi de mare ajutor, trusa e o adevărată comoară, un cadou ideal!
       Sunt sigură că și tu ai cunoscut foarte multe femei cu ochi fermecători și pătrunzători. Vestea bună este că tehnicile de machiaj din ziua de azi transformă chiar și cei mai obosiți ochi și îi fac să strălucească!
Ne vedem vineri și sâmbătă la târgul Fashion Fridays.
Vă așteptăm cu drag…și vă premiem cu un Kit Extravagant!


text de ALINA LELESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu