miercuri, 7 septembrie 2011

A VENIT TOAMNA

     Asa cum ne-am obisnuit, in fiecare toamna firmele de make up and beauty lanseaza colectiile pentru acest anotimp.
Cea care mi-a atras cel mai mult atentia a fost colectia smoky  a celor de la make up for ever-disponibila si la noi in tara prin intermediul magazinului din Bucuresti-care vireaza si la domiciliu aceste produse minunate.

Colectia SMOKY-contine:smoky palette,creioane khol si mascara smoky lash.
Paleta SMOKY este alcatuita din 8 culori care variaza de la negru la alb si pot fi folosite intr-o multitudine de variante si combinatii-pentru cei ce nu cunosc si nu au avut sansa sa testeze produsele make up for ever va reamintesc-culorile de ochi sunt extrem de pigmentate si rezistente.
Creioanele si mascara smoky sunt realizate pe aceleasi nuante ca si paleta si au o textura fantastica-excelente pentru anotimpul in care ne aflam acum.Alt brand renumit-MAC COSMETICS-propune pentru aceasta toamna colectia MAC   ME OVER-o colectie care a a avut la baza un concurs-in care oameni obisnuiti-femei sau barbati au scris de ce si-ar dori o schimbare de look si cu ce considera ei produsele mac deosebite fata de alte branduri.
Au fost alesi 6 castigatori-care au beneficiat de o schimbare de look si care au avut fiecare o gama de produse special create pentru realizarea acestuia.
Este o colectie extrem de complexa-cu o multidudine de produse potrivite pentru orice tip de ten si trasaturi.
Ca si la colectia make up for ever movul-griul si negru sunt la loc de cinste in acest anotimp.
Cele mai spectaculoase schimbari mi s-au parut: cea a lui Shirley


si cea a lui Rachel  Brandul L'oreal ofera  in perioada 2-15 septembrie  un discount de 25 la suta pentru orice produs achizitionat din gama de buze si mascara la  pret de 39.99 ron .Noutatile le puteti gasi la ei pe site.

In speranta ca v-am deschis apetitul sa testati  produse noi-va doresc o toamna minunata si plina de soare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu