duminică, 25 noiembrie 2012

DESPRE BOOTCAMP-CE AM DISCUTAT ACOLO



    Azi a fost o zi cu adevarat minunata.Cred ca pot spune cu mana pe inima ca mi-am vazut unul din vise cu ochii...cum se spune.Un vis devenit realitate.
   De foarte mult timp m-a bantuit gandul sa organizez un eveniment de make up si beauty in Timisoara-unde sa participe impreuna artisti si pasionati de beauty la discutii libere pe aspecte de make up si beauty.
   Mereu am trait cu impresia ca Timisoara este cumva marginalizata de la marile evenimente-aici nu prea se intampla nimic fulminant pe acest domeniu ,nici un show de make up-nici un targ mai mare de make up(a fost un targ de make up dar de dimensiuni reduse) si doar un singur brand renumit de make up  s-a hotarat sa isi stabileasca tabara pe aici(atelier paris).
     Atunci am decis sa incerc sa organizez un eveniment unde sa dau sansa oamenilor pasionati de domeniu sa participe si alaturi de ei sa punem bazele unui asa zis "fenomen".
  
   Gazduiti de Noa Cafe -de pe strada Eugeniu de Savoya nr 11-ne-am adunat in aceasta seara si am povestit despre-cariera de artist in Timisoara si Romania-despre produse de ingrijire a tenului,despre branduri profesionale de make up,despre sprancene -despre fonduri de ten si multe alte aspecte.

  Cert e- ma bucur enorm de deschiderea persoanelor care au participat-de pasiunea lor si de dorinta  de a invata ceva nou.
  Ma bucur ca i-am avut alaturi pe Ovidiu si pe alti artisti.

  Ma bucur pentru tot evenimentul in sine si stiu ca vor urma altele.Probabil ca pe viitor vom face si demo de make up si lumea va intelege mai bine unele aspecte despre care am discutat.

   Va pup cu drag si pe curand-sa ne vedem cu bine la un nou bootcamp.

2 comentarii: