joi, 3 ianuarie 2013

FINAL DE CURS IN TEHNICA RUSEASCA-O EXPERIENTA INEDITA

 
    Si cum tot ce e frumos trece  mult prea repede-iata ca am ajuns si la finalul unui curs deosebit.

      E greu cand ai deja o mana formata si machiezi de 3 ani sa incepi o noua perspectiva asupra machiajului-una total diferita de tot ceea ce am invatat.Insa pot spune cu mana pe inima-ca am facut o alegere buna.
  NU sunt subiectiva cand vorbesc despre Oxana-trainerul acestui curs-desi noi doua ne cunoastem de ceva vreme si suntem bune prietene.Insa la scoala ei-eu am fost elev si ea a fost dascal- desi nu am pornit de la un punct 0 ca restul elevilor(avand deja o experienta in domeniu).
  A fost un curs inedit din toate punctele de vedere.Eu sunt un om destul de conservator in ale make-up-ului-si am invatat ca frumusetea fiecaruia se evidentiaza prin naturalete si prin simplitate-pornesc mereu de la idea ca un make-up trebuie sa te respecte pe tine in totalitate-adica atunci cand cineva te priveste sa iti spuna-arati extraordinar-nu neaparat vaiiiiiiiii..ce frumos esti machiata.
            Eram putin reticenta la inceputului cursului-tocmai pentru ca vazusem multe poze pe stilul rusesc de make up in creion si acuarela si desi mi se pareau foarte frumoase-mi se pareau niste machiaje foarte puternice.
               Ce pot sa va spun  -machiajul in creion sau acuarela este cat se poate de logic.La curs se invata corectia fetei si a ochiului,conturing si highlighting-corectia buzelor.Accentul se pune pe machiajul pe 2 sau pe 3 volume-care este aplicabil tuturor fizionimiilor.
           Machiajele ce le vedem noi in poze de multe ori-cum sunt semiluna-randunica-cut crease-ul-atat de spectaculoase si colorate tin de partea machiajului fantezie-si necesita un anumit tip de fizonomie si de forma a ochilor-se aplica in general sau dau bine in cadrul machiajelor pentru scena -prezentari de moda sau sedinte foto.
     Mie mi-a placut in mod deosebit machiajul semiluna si glitter si sa lucrez in acuarela.
   Am incercat sa aplic cumva ceea ce stiam deja pe acest gen si pana la urma cu perseverenta iese un machiaj frumos.


 Au fost si aspecte funny ale acestui curs-clovnul fiind chiar eu.Imi era si inca imi este greu sa lucrez in tehnica creionului-odata ce ti-a intrat blendingul in sange greu il scoti.


  Cui recomand acest curs?Tuturor.Orice iubitor de make up trebuie sa treaca si printr-o astfel de experienta.
 La urma urmei un artist nu se formeaza ca urmare a unui singur curs-ci prin experienta pe care o impartaseste cu mai multi artisti si prin multa multa munca si exercitiu.


  Ii multumesc Oxanei pe aceasta cale pentru toata rabdarea pe care a avut-o si pentru toata daruirea cu care tine acest curs.
Mi-a facut o adevarata placere sa ii fiu alaturi la ore si sigur voi reveni la ore de aprofundare pe acuarela si eyeliner gel.

La sfarsit atasez cateva poze cu machiajele pe care le-am facut in cadrul cursului:
Ps.Cei pasionati de produsele atelier paris-puteti da o vizita la sediul scolii Oxanei  si magazinului Atelier Paris sa testati produse live.

2 comentarii: