marți, 26 februarie 2013

KIM KARDASHIAN INSPIRED MAKEUP LOOK IN VIZIUNEA LUI OVI

 
     Aceasta postare este una cu totul deosebita.Daca as putea transpune in cuvinte bucuria pe care am simtit-o cu ocazia acestei sedinte de makeup si foto,cred ca ar exploda blogul de bucurie.
    Ovi mi-a promis de mult timp  o sedinta  in stilul Kim Kardashian.Dar  din  lipsa de timp -nu am reusit sa concretizam planul decat luni.
  Sa nu uitam totusi ca eu nu sunt Kim Kardashian, insa ii admir fizionomia de foarte mult timp si in viziunea mea fata ei atinge acea perfectiune din makeup.
   Luni a fost o zi tipica ...de luni.Nu degeaba se fac atatea glume pe seama acestei zile.Eu proaspat intoarsa de la finante ,intoarsa pe dos..nervoasa si cu telefonul tot in mana.Godzilla cred ca era un termen  perfect pentru a ma descrie.In nici un caz nu aratam a  KIM.
  Dupa ce m-am linistit,in atmosfera placuta de  la Ovi din atelier(cei care ii calcati pragul deja o cunoasteti)am inceput si machiajul.
  Sa nu uitam-Kim Kardashian este o vedeta care acorda o atentie deosebita machiajului-iar artistul care o machiaza( Mario Dedivanovic)-are grija sa ii scoata in evidenta in mod perfect trasaturile frumoase,astfel incat fiecare look e divin.
   Drept urmare Ovi  a avut ceva de lucru pe fata mea.Am un ten destul de problematic si sensibil si greu de lucrat cu el.
 Dar indemanarea,rabdarea si talentul unui artist sunt cheia spre un makeup perfect-atat de aproape de acea persoana,  incat devine o a doua piele.


 Aveam emotii sa ma uit in oglinda.Fiecare machiaj a lui Ovi e senzational...dar parca niciunul nu a fost atat de frumos ca si cel de acum.
 LIKE... I was born with it..Era al meu.Ma simteam eu si totusi la fel de perfecta si frumoasa ca si o vedeta de red carpet.

 So KIM and so ME.


  Moni  ne-a fost alaturi toata sedinta de makeup si foto si a fost absolut divina.Din matura de par ce o aveam a facut niste bucle naturale -absolut perfecte.Si cand te gandesti ca Moni este un artist la fel de talentat ca si Ovi-in ale makeupului are si talent in hair styling.


Va las sa admirati pozele din culise si rezultatul final.

Si tot ce va pot dori este sa aveti sansa sa il cunoasteti pe Ovi.
Talentul sau este extraordinar si sunt sigura ca oricine ii intra pe maini..va deveni  red carpet diva.


   

3 comentarii: