marți, 5 februarie 2013

MAKE UP FOR EVER AQUA CREAM 11-O CULOARE PERFECTA



 Nu sunt fan culoarea aurie.Insa acest auriu mi s-a lipit pur si simplu pe suflet.Dupa cum stiti deja cele care imi cititi blogul,produsele Make up for Ever sunt permanente la mine in case si de unele efectiv nu ma pot desparti.
  Aqua creams- best sellers ale acestui brand-sunt produse versatile care pot fi folosite atat pe ochi cat si pe obraji si buze(atentie-pe site si pe produse sunt mentionate exact-fiecare pentru ce parte a fetei poate fi folosita).
 

  Detin deja 6 creams si inca doresc sa mai imi cumpar-sunt niste produse pe care eu personal le folosesc pe ochi fie ca si fard de ochi sau ca si baza pentru fard sau pe fata pe post de blush cremos-pentru rezistenta deosebita.



Sunt produse waterproof extrem de rezistente-insa atentie cum manevrati cutiuta-daca o lasati deschisa exista riscul sa se usuce foarte repede ca si oricare alt fard cremos sau eyeliner.


Ce facem cu un fard auriu?Atat de multe-un machiaj simplu de zi-cand il aplicam usor sau un machiaj spectaculos de seara.
La un astfel de auriu-nici nu e nevoie de multe alte aritificii care sa il scoata in evidenta-un bun fard mat in pliul ochiului si o dunga de tus.

 Red lips?
 Why not.The perfect glam make up.


NU uitati buticul make up for ever Pro din Bucuresti vireaza via curierat TOATE PRODUSELE MAKE UP FOR EVER-si acorda discount pt artisti cu diploma.
 Detalii pe pagina lor oficiala Make up for Ever Romania.

  

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, nu m-ar fi atras niciodata culoarea din borcanas dar aplicata pe piele...OMG! <3 Arata superb!

    RăspundețiȘtergere