vineri, 8 februarie 2013

RED CARPET INSPIRED SHOOTING IN CREATIILE DIANEI MICULIT


 Imi aduc aminte prima data cand am vazut rochiile Dianei Miculit.A trecut ceva vreme de atunci-insa creatiile ei au ramas la fel de impresionante daca nu si mai spectaculoase prin culoare si originalitate.

  Sunt genul de artist care adora  red carpet looks.Si cred ca nici nu imi puteam imagina un astfel de look decat alaturi de aceste superbe haine.

 Ultimele ei creatii mi se par coborate din mitologia egipteana sau greaca.Aripile, un simbol atat de cunoscut al libertatii si al imaginatiei sunt nota distinctiva a acestor rochii,orice femeie care le imbraca nu poate sa se simta decat O ZEITA.

  Aparitia uneia din rochile inaripate pe coperta revistei Unica -imbracata de Dana Rogoz a fost doar una din mediatizarile acestor rochii,ele fiind deja cunoscute ,purtate si apreciate de catre staruri autohtone(Giulia,Andra,Alexandra Ungureanu) cat si de dincolo.


  Doua din rochiile mele preferate sunt cele care ma duc cu gandul spre o vacanta pe malul marii si un red carpet pe  insulele grecesti pe care eu le ador:prima rochie numita medusa


De o frumusete aparte sunt si rochiile ei de mireasa-atat de delicate si de simple si totusi de un mare efect:

Cand am pus la cale shootingul in creatiile ei-am avut un singur gand-lumea trebuie sa poarte astfel de creatii pentru evenimente pentru ca sunt absolut divine.

Toate rochiile mi-au placut si m-au fascinat din prima.Pur si simplu love at first sight cum spun eu.
Iata si cateva poze din acea sedinta foto-careia ii voi dedica o intreaga postare cat de curand:


Ce pot sa va spun.Ma bucur ca atunci cand Diana l-a cunoscut pe Elie Saab-nu a ramas alaturi de el.Romania are nevoie de designeri talentati care sa aduca un suflu nou in moda si sa imbrace lumea ca pe niste vedete de Hollywood.

Si va indemn sa ii vizitati atelierul pentru ca nu veti regreta.
  Pentru mai multe creatii ale Dianei vizitati pagina sa de facebook Atelier Diana Miculit si va veti convine.


2 comentarii: