marți, 2 aprilie 2013

SPRING MAKEUP AND BEAUTY PRESENTATION -BY OVIDIU PERTA-UN EVENIMENT MULT ASTEPTAT IN TIMISOARA

 

   Ovidiu este omul care mi-a inspirat cariera  de artist si mi-a ghidat primii pasi in domeniu.Prin munca lui,prin ceea ce face a devenit un simbol al orasului nostru pe  makeup si beauty.
  Inca de la inceputul carierei si-a impus stilul si a pus bazele notiunii de makeup artist prea putin cunoscuta in acea perioada la noi in zona .A fost primul care a lucrat cu branduri mari in domeniu ,devenind makeup artist MAC PRO-Budapesta -pe vremea cand in Romania nu exista inca nici un magazin Mac.
  L-am cunoscut pe Ovidiu cu ceva ani in urma-mai exact 13 si de  atunci mi-a placut stilul lui-curat,frumos,perfect de natural si  glam.Si de-a lungul timpului stilul lui a continuat sa se imbunatateasca vizibil devenind nota sa personala.
  Multa vreme fetele si artistii din Timisoara au insistat ca Ovidiu sa faca seminarii de makeup sau masterclasses insa din lipsa de timp aceste evenimente nu au avut loc.
  Dar  in cele din urma , Ovi a decis sa imparta si cu restul lumii parte din viziunea lui despre machiaj,produse si culoare in cadrul unui seminar inedit.

 Seminarul va avea loc in data de 14 aprilie-duminica la ora 12,in sala de conferinte a  Hotelului Reghina Blue din Timisoara.Costul seminarului este de 200 de ron si va fi achitat la intrare.
  In cadrul seminarului vor fi prezentate 3 machiaje:
-machiaj efect tridimensional-highlight & contour
-machiaj de seara,the new glam
-machiaj de zi:spring alert


  Eu voi fi alaturi de Ovidiu pe parcursul intregului eveniment-si pentru orice detalii va stau la dispozitie prin mesaje private sau pe blog:)

 Munca lui  Ovidiu poate fi admirata pe pagina lui de facebook:Ovidiu Perta's make-up corner si pe blogul lui personal.

Va las si eu sa vizualizati cateva din machiajele lui.

NU uitati in cadrul seminarului veti avea sansa sa vedeti si produsele NUMERIC PROOF si o  prezentare in detaliu a lor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu