joi, 12 septembrie 2013

PALETA DE BLUSHURI PUDRA NUMERIC PROOF

 Imi plac produsele Numeric Proof-chiar isi merita renumele.Sunt produse high-quality care nu au nevoie de prea multe laude.
  Atunci cand un artist cauta cu ce sa isi imbogateasca case-ul se poate opri cu siguranta la aceasta trusa de blushuri.
  In primul rand pentru ca sunt blushuri pudra-ceea ce inseamna ca se pot folosi pe toate tipurile de ten fara a avea nevoie de conditii speciale de aplicare.
  In al 2 lea rand vorbim de produse mate-ceea ce sunt must haves pentru trusa oricarui artist-pot fi aplicate incepand de la tenurile tinere pana la cele mature.
 Ce imi place mie la trusa aceasta este chiar textura produselor si calitatea si culoarea extrem de pigmentata.
  Avem de la blush foarte deschis la culoare-poate fi folosit si pe post de highlight pana la un blush mai inchis care poate fi folosit pentru tenurile cele mai inchise.

  Un alt avantaj al produsului este ca trusa vine pe varianta de refill(reincarcabila) deci cand se termina vreo culoare ea poate fi inlocuita.
  De asemenea toate blushurile pot fi comandate la varianta individuala.
  De unde comandam produsele in Romania?
   NImic mai simplu -site-ul http://adhara.ro/shop/blush-pudra/ pune la dispozitie toate produsele-iar artistii au discount pe baza diplomei.


  Merita sa incercati aceasta paleta- pentru ca o gama de blushuri pudra este avantajos sa fie organizata in paleta-sa aibe o cromatica de la deschis la inchis si o textura fina si culoare puternica.

  Astept parerea voastra pe marginea acestei palete.

 

Un comentariu:

  1. Niste swatchuri pt nuante ar fi minunat daca ai posta!
    Si eu vreau sa le achiziontez..dar nu stiu daca cele din paleta ta sunt toate cele disponibile sau mai exista si alte nuante in afara de acestea?
    Ms.

    RăspundețiȘtergere