miercuri, 25 septembrie 2013

TINERELE SI MACHIAJUL IN EXCES-UNDE ESTI COPILARIE?!!



      Pentru a fi in ton cu postarea mea despre sprancenele tatuate si incercarea mea de a educa putin lumea femeilor din tara-am sa povestesc  despre tinerele noastre.
   Nu imi dau seama inca de unde a pornit aceasta dorinta a tinerelor de a se machia excesiv,de a se impopotona mai rau ca un brad de craciun-insa cu siguranta acest fenomen exista doar la noi.In nici o tara din jur(cu exceptia usa) nu am vazut atata parada modei si tam tam incepand de la varste atat de fragede gradinita,scoala primara ... sa nu mai vorbim de clasele 7,8 sau liceu.
  Vad pe strada fete machiate in exces-de parca ar merge la circ-cu rujuri stridente,machiaj inchis al ochilor si binenteles nelipsitele gene false.Si daca va intrebati cum le remarc..eh..nici nu ar fi greu avand in vedere ca majoritatea poarta niste gene de parca isi iau zborul.
 Parinti dragi-ce paziti acasa?Cum e posibil fetite de varste atat de fragede sa se machieze?In primul rand pentru ca e total nesanatos si in al 2 lea rand pentru ca nu e normal asa ceva.Fiecare varsta are farmecul ei.Pacat ca realizam asta prea tarziu.
 Am impresia  de multe ori ca  traiesc pe strada ceea ce vad la TV in emisiunea americana  tiara for toddlers-care mi se pare o emisiune de-a dreptul idioata in care cateva mame forteaza niste copii sa devina femei adulte inainte de vreme,le distrug copilaria numai ca sa castige niste premii in acest concurs idiot.
  In al 2 lea rand tinerele ar trebui sa aibe in scoli ore de cum trebuie sa te scoti in evidenta-cum trebuie sa crezi in tine,basic steps in modul de a te imbraca corect si avantajos,modul de a te machia,modul de a te pieptena.Cred ca majoritatea din tinere au prins acest fenomen de a se aranja si machia pentru a iesi in evidenta prin frumusete si nicidecum prin rezultate deosebite la invatatura.


Pai da cum..cand la televizor apar numai vedete de 2 lei machiate ca niste paiate si mai mult despuiate.Asta vedem asta avem-turism sexual la greu.E mai usor sa castigi ceva cu aspectul fizic decat cu mintea.
 NU stiu daca mai exista vreo sansa la reeducare a tinerilor..insa pentru mine mereu speranta moare ultima.
  Sunt parinte deci e datoria mea sa il invat ce e corect si ce nu pe copilul meu.
   Sper si multi altii sa urmeze exemplul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu