marți, 15 octombrie 2013

OXANA BOCANCEA -EXPLOZIA DE CULOARE DIN BANAT



    Sunt convinsa ca unii oameni sunt meniti sa se intalneasca in viata  pe pamant.Asa cum am avut sansa in urma cu 14 ani sa il cunosc pe Ovidiu-un om care mi-a marcat viata definitiv asa a fost sa ma cunosc eu cu Oxana.
  Am admirat-o din primul moment pentru perseverenta ei si pentru felul in care isi urma visul.Putini sunt acei oameni care pleaca si incep o noua viata intr-un loc strain de la 0.Si putini sunt cei care reusesc cu adevarat.
  Oxana a adus in Banat acel suflu si pasiune pentru culoare,tipica machiajului rusesc insa transmis prin viziunea  si talentul ei unic.
  Bun desenator a reusit sa se faca cunoscuta la noi prin diferite lucrari spectaculoase care ar fi demne de lumea efectelor speciale.
  A pus bazele site-ului Lectii de Machiaj si a Scolii Atelier Paris Timisoara -a carui tutore  pe tehnica ruseasca este si a adus primele seminarii Pro si Masterclass-uri pe aceasta tehnica in zona de vest a tarii si prin tara.
  In colaborare cu Oxana am avut bootcampuri si prezentari de produse si am organizat unicul MasterClass pe stilizare de spracene alaturi de Darius Stanese.
  Tot impreuna cu ea am pornit o colaborare pe cursuri de makeup-incercand sa educam populatia de artisti din Timisoara pe tehnica ruseasca de acuarela,creion si eyeliner gel si tehnica de blending.
  As putea sa scriu despre Oxana sute de pagini-insa cel mai mult iubesc la ea spiritul ei liber si sufletul ei frumos.NU poti face opere de arta daca nu ai sufletul curat si spirtul liber.
  Imi place sa stiu ca Timisoara e mai bogata cu un artist si un om deosebit.
  Va las sa ii admirati lucrarile inedite.Iar pe Oxana si pe mine ne puteti intalni live la Bucuresti .Oxana va fi prezenta prin demonstratii de makeup inedite-la standul Atelier Paris.SEE YOU THERE.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu