duminică, 27 octombrie 2013

ROMANCELE PREFERA MACHIAJUL EXAGERAT SI INCARCAT-LA LIMITA PENIBILULUI




   Un mare artist in domeniu-Kevyn Aucoin spunea:"beauty is about perception,not about make-up.I think the beginning of all beauty is knowing and liking oneself.You can't put on make-up,or dress yourself or do your hair with any sort of fun or joy if you are doing it from position of correction".
  Cred ca te nasti cu bunul simt estetic.Iar in cazul in care nu te nasti acesta se poate educa.Nu mai suntem in epoca in care sa ne plangem ca nu avem acces la educatie sau informatie.E doar la un click distanta de noi si totusi vad atat de putine clickuri de mouse pe chestiile care ar trebui sa fie importante.
  Adevarul este-ca fiecare om se naste cu un pachet genetic-insa fiecare om are posibilitatea de a lupta cu acel pachet genetic daca doreste.
  Cineva spunea mai demult ca nu exista femei urate ci doar femei neingrijite.Oricare ar fi pachetul genetic de care dispunem-sa nu uitam ca s-a inventat chirurgia estetica si mai mult de atat exista machiajul.In vremurile antice machiajul facea minuni,vechii egipteni il foloseau sa se infrumuseteze.Sa nu uitam de celebra Cleopatra si ritualurile ei..si totusi?
  De ce asa putine femei isi dau cu adevarat silinta sa fie frumoase si restul se alaturi hoardei de penibile?
  Machiajul a fost inventat cu un scop-sa te infrumuseteze,sa scoata in evidenta tot ce e mai bun si mai frumos.Si da-cu un machiaj corect orice femeie este o diva.

 Imi este rusine uneori sa spun ca traiesc in Romania.Ca femeile nu au dorinta de a fi superbe cu cap ci pur si simplu isi toarna un fond de ten pe fata-care se vede de la colt pentru ca  fie nu ii se  potriveste-fie e prea inchis(de cele mai multe ori)si il aplica doar pe fata cu efectul de masca,fie utilizeaza un fond de ten care il au in dotare si este mult mai deschis decat pielea fetei si corpului(insa nu vor sa investeasca in altul-pentru ca vara trece-si mi se deschide pielea).
  Alta  patanie ciudata e cand imi calca in atelier sau la scoala de makeup unele femei-care considera ca machiajul meu e prea natural si FA SA SE VADA CA SUNT MACHIATA-pune negru-pune tona de culori ca nu degeaba ma fac la un artist.
  Dragi doamne si domnisoare-atunci cand veniti la un artist-EL VA STI CE E MAI BINE pentru fata dumneavoastra-de acea ii alegeti si simtul artistic.El va sti ce va sta bine-ce culori,ce texturi de fond de ten -totul doar sa fie efectul de WOW-AMAZING-fara a va supra incarca si a face machiajul sa arate ca un semafor.
   Uneori e adevarat-mai sunt si acei "ARTISTI"-care aplica umbrele pe bleding cu SCOTCH sau SERVETELUL pentru ca nu stapanesc aplicarea umbrei cu cap si habar nu au de fapt ce inseamna machiajul adevarat si totusi isi photoshopuie 2,3 4, poze cu care iau ochii targului.
  Trist e si fenomenul genelor false purtate non stop si peste tot-de la sala de sport la piata de legume si exemplele negative pot continua.
  De vina e si mass media din tara care are singura dorinta sa indobitoceasca populatia ca sa o poata controla mai usor-vezi numai Guta si Minune si duduile cu tona de 'HAUR" la gat care dau din fund pe muzica de 2 lei.
 
  De noi tine in putere sa ne aliniem BUNULUI SIMT si STANDARDELOR CORECTE-in beauty, makeup si fashion.SA INVATAM SA FIM DOAMNE-in adevaratul sens al cuvantului.

 UN WEEKEND SUPERB,

ANA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu