marți, 17 decembrie 2013

MACHIAJUL DE REVELION-MICI TRUCURI PENTRU REALIZAREA MACHIAJULUI PERFECT


   Noaptea de revelion are o insemnatate aparte pentru fiecare din noi.Fie ca petrecem evenimentul acasa,la prieteni sau intr-o atmosfera festiv organizata cred ca nu e femeie care sa nu puna mana pe un fard sau ruj mai deosebit la noaptea de cumpana dintre ani.
   Unica noapte din an cand poti fi cat de sclipicioasa sau stralucitoare vrei fara ca nimeni sa aiba ceva de obiectat.
  Pentru femei pe langa alegerea machiajului-o importanta deosebita o are si vestimentatia si accesorizarea.Sa nu uitam totusi ca exista o limita a bunului simt in toate-chiar daca in aceasta seara ne este permis orice,sa nu exageram.In cazul in care vestimentatia este extravaganta atunci machiajul si coafura trebuie sa fie simple pentru ca accentul va cadea pe rochie.Daca optam pentru o rochie simpla si accesorii  simple atunci machiajul poate fi unul deosebit ca si culoare sau stralucitor.
 Trebuie sa tinem cont de reguli de bun simt estetic astfel inca sa nu ajungem la efectul pomul de craciun-in loc de efectul glam glittery.

  Machiajul de revelion trebuie sa fie unul personalizat.Adica sa se potriveasca cu fizionomia celei care il poarta.
  Machiajul trebuie sa tina cont de forma ochilor,forma fetei,tipul de ten si abia apoi de alte elemente speciale.
  O mare importanta in cadrul machiajului de revelion o va constitui ingrijirea pielii.Sa nu uitam ca o piele hidratata si sanatoasa este baza perfecta pentru un machiaj superb.
   Machiajul ochilor poate fi unul stralucitor(cu glitter sau culori sidefate)sau unul simplu insa scos in evidenta prin niste gene false corect aplicate si un tus simplu.
  Daca evidentiem ochii e important sa pastram buzele simple.Daca dorim sa scoatem in evidenta si ochii si buzele atunci putem purta un machiaj retro.
  In cazul in care dorim sa purtam o nuanta extravaganta  de ruj-e foarte important sa fie integrata in  machiaj.

   Un alt aspect important este rezistenta machiajului.Sa nu uitam ca ne asteapta o noapte lunga si  machiajul trebuie sa fie impecabil 24 de ore.Vom folosi un fond de ten cu rezistenta indelungata si o pudra corespunzatoare cu care vom face mici retusuri.

Iata si cateva idei pentru seara de revelion:
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu