sâmbătă, 11 ianuarie 2014

CELE MAI FRECVENTE GRESELI IN MACHIAJ

  


De cand am  devenit trainer de auto makeup am ajuns la concluzia ca femeile fac greseli frecvente cand se machiaza.In majoritatea din magazinele de specialitate nu se dau sfaturi corecte de make-up si pe youtube sau pe alte blogguri de beauty majoritatea din youtube gurus arata doar pe ei machiaje fara a sti sa explice cum ar trebui sa arate pe majoritatea din fizionomii.
 

  Iata cum putem evita greselile ca sa reusim sa facem un machiaj cat de cat corect:
 1.Alegerea fondului de ten corect se face pe barbie si nu pe gat sau pe maini.Niciodata pielea gatului,de pe piept sau mana nu va reflecta pielea fetei.
2.Nu aplicati fond de ten fara sa hidratati fata.
3.Cel mai important pas in machiaj este demachierea.
4.Nu aplicati blush fara fond de ten sau pudra.Am vazut zeci de cazuri in care femeile se plang ce urat arata blushul sau ca nu rezista tocmai pentru ca il aplica incorect.
5.Nu purtati gene false in machiajul de toata ziua.Gene trebuie purtate cu ocazii speciale.NU sunt destinate uzului zilnic.
6.NU purtati gene false aplicate cu lipici care rezista 1 luna.Acel lipici este asemanator superglue-ului..si distruge genele naturale si pielea ochilor.
7.NU purtati un machiaj exagerat al ochilor fara sa aplicati fond de ten si pudra si restul machiajului.In cazul in care doriti un machiaj curat si pe stilul no makeup makeup-un bb cream trebuie utilizat neaparat.
8.NU dormiti machiate.
9.Nu mergeti in mod exagerat la solar.Daca este posibil nu mergeti deloc.
10.Atentie la pensatul cu ceara.Forma corecta a sprancenelor trebuie data din penseta.Mergeti doar la persoane care sunt stilisti de sprancene si la care le studiati portofoliu cu mult timp inainte pentru a nu risca sa fiti mutilate.
11.Highlighting si conturing dupa ureche..dupa filmele si pozele care circula pe net.Nu toti avem fata lui KIm Kardashian sau alte vedete.Deci nu tot ce vedem in poze ni se potriveste.
12.NU cumparati produse asa zise originale de la anumiti vanzatori neautorizati.Pana si artistii au multe momente in care abia deosebesc la prima vedere produsul original de cel fake.Produsele fake contin multi parabeni si compusi chimici toxici.
13.Atentie la utilizarea produselor hd,indeosebi a pudrei.
 NU ezitati sa survolati netul daca va intereseaza un anumit produs de machiaj.Exista sigur multe postari dedicate oricarui produs si puteti citi multe opinii ale altor cumparatori.
14.Produsele profesionale de make up si hairstiling se utilizeaza in anume mod.Daca va cumparati produse de acest gen trebuie sa va informati de cum se utilizeaza corect.



  In mod scurt aceasta ar fi  doar o mica lista a greselilor.NU uitati-peste tot in lume se organizeaza cursuri de automakeup.Pentru mine aceste cursuri sunt must haves.Orice femeie poate invata cum sa se scoata in evidenta,cu produsele adecvate.NU e necesar sa cumperi cantitati industriale de makeup.Cu doar cu cateva produse bune sa sti sa realizezi un machiaj natural,perfect,minunat.


3 comentarii:

  1. Анна, почему нельзя использовать HD пудру каждый день? что в ней вредного? какую посоветуете для ежедневного применения?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga natali:)pentru toata ziua iti recomand o pudra pulbere cum e mac select sheer loose powder...sau mac mineralize powder natural:)au rezultate foarte naturale:)pudra hd mi se pare pretentioasa:)

      Ștergere
  2. O mare parte din sfaturi le știam insa m-ai băgat in ceata in ceea ce privește testarea fondului de ten care nu știam ca se testează pe Barbie. Mulțumim de sfaturi si dacă mai ai mici trucuri ni le poți dezvălui

    RăspundețiȘtergere