luni, 28 aprilie 2014

CREATIVE ART SHOW-DA CULOARE SI RITM EVENIMENTELOR DE BEAUTY DIN CAPITALA

 
   Uneori as vrea sa pot descrie in cateva cuvinte sentimentele pe care le am atunci cand particip la un eveniment frumos.
  Pentru mine Creative Art Show e dovada clara ca toate evenimentele marca Beauty Publishing(cei care ne bucura trimestrial cu Make up Magazine ,Nail Aesthetics si Hair Style Magazine)sunt o explozie de culoare si creativitate.
  Acest eveniment   a fost pus la cale de 10 echipe de makeup artisti,hair stilisti si  nail art  care si-au dovedit creativitatea intr-un spectacol inedit al formelor,culorilor si texturilor sub bagheta consacratilor IULIANA SANDU(makeup artist)SERGIU BACIOI(hair stilist) si ANETA JECHIU(nail art).
  De la avangardism la pop culture, de la futurism la pop rock-au fost prezentate noile talente ale industriei de beauty .
 Momentul  serii a fost aparitia Luceafarului-conceputul de make up al minunatei Iuliana si dansul  papusilor rusesti(preferatele mele)-colectia matrioska.
  La sfarsitul showul Deliei a ridicat sala in picioare.
   Nu pot decat sa ii multumesc pe aceasta cale Elenei Cimpoesu-Editor in Chief al Makeup Magazine Romania si omul cu initiativa acestor minunate evenimente.Pot spune ca munca pe care o depune e  demna de toata admiratia-evenimente de astfel de anvergura sunt nota ei personala si ma bucur ca am avut sansa sa particip si eu.
  A meritat sa bat o tara intreaga pentru o seara la Bamboo Ballroom  ca sa ii revad pe Alex Abagiu,Marinela Mirea(inglot romania)Nick Barna,Natalia Clima(Atelier Paris),Marian Tanase(numeric proof)Marius Lupu(Nikolas Academy) si multi colegi dragi din industria de beauty si makeup.
 Ce pot spune e ...abia astept CREATIVE ART SHOW 2-cu siguranta voi reveni in capitala alaturi de voi.

 Pana atunci -va las sa admirati niste poze de la eveniment facute de finuta mea Iulia care a venit alaturi de mine ca si fotograf.












2 comentarii: