luni, 4 iulie 2011

NO MAKE UP MAKE UP-MACHIAJUL NUDE


Cred ca frumusetea naturala este un lucru cautat de orice femeie.Specialistii in domeniu au intuit bine dorintele femeilor si s-au dedicat inspre a ajuta la realizarea acestui look nude -sau no make up make up.
Pentru realizarea lui insa sunt necesare de parcurs cateva etape.
Cea mai importanta etapa este hidratarea corespunzatoare a pielii.Demachierea seara si dimineata sunt obligatorii-folosirea unei creme hidratante de fata si a unei creme de contur de ochi .O piele frumoasa se metine cu sacrificiu si atentie.Produsele mele preferate de ingrijirea tenului sunt cele dermatocosmetice din gamele vichy-avene si roche posay-pe care le gasiti in farmacii.

Corectarea  imperfectiunilor .Deoarece  foarte putine femei sunt cele inzestrate de la natura cu acel ten perfect-noi restul ,cele mai putin norocoase-putem insa sa ascundem imperfectiunile cu ajutorul fondului de ten si al corectoarelor.Eu sugerez un fond de ten translucid -usor care sa nu incarce tenul(asa cum este face and body de la mac sau fondurile de ten vichy)si aplicarea lui cu degetele sau un buretel cosmetic.Fondul de ten se aplica pe nas -frunte si barbie iar apoi usor se intinde spre exterior folosind degetele sau buretelul pana se absoarbe in piele.


Eventualele imperfectiuni vizibile-cosuri-bubite-pete se vor acoperi din corector.
Corectorul verde neutralizeaza roseata-cel bej-ajuta la estomparea cearcanelor iar cel nuanta caisei se potriveste la tenurile mai inchise ca si culoare.
Paleta mea preferata de corectoare este cea de la make up for ever .
Umatorul pas ar fi aplicarea  blushului-in culoare naturala roz sau cu tenta putin coral si aplicarea rimelului pe gene.

Pentru a avea senzatia de gene pline se poate aplica la baza genelor un pic de creion negru sau maro-mai rezistent la transfer care se poate estompa cu putin fard de aceasi culoare pentru a il face sa reziste mai bine.
Cel mai de efect pas mi se pare aplicarea pe buze a unui gloss-natural-chiar transparent care sa ofere luciu si sa dea efect de buze pline.
Astept si parerile voastre pe aceasta tema.Ce produse folositi voi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu