vineri, 9 septembrie 2011

CUM SA AI GRIJA DE ZONA OCHILOR CA LA CARTE

Pielea noastra nu are aceasi structura peste tot de aceea s-au inventat pentru fiecare zona in parte  creme specifice.
Portiunea din jurul ochilor este cea mai subtire si sensibila si este saraca in glande sebacee de aceea este supusa uscarii si iritatiilor-umflaturilor si cearcanelor.
Insa spre norocul nostru in ziua de azi avem la dispozitie un numar impresionant de remedii.
DEMACHIEREA.Pentru ca pielea din jurul ochilor este extrem de sensibila se va folosi un demachiant special de genul celor de la olay-l'oreal

sau pentru ochii sensibili-demachiantul avene
HIDRATAREA. Multe femei se confrunta tot mai des cu cearcane,iritatii si roseata in jurul ochilor-pentru ca nu folosesc nici un fel de crema hidratanta pentru aceasta zona a fetei-sau pentru ca folosesc creme de fata pe care le aplica si sub ochi.
 Specialistii recomanda produse speciale de hidratare-care dimineata se aplica jur imprejurul ochilor iar seara doar sub ochi.Mie imi plac :gerovital plant-ser contur ochi si buze-elmiplant-crema pentru ochi anti-imbatranire si fermitate si bioderma pentru ochi sensibili.
Pentru "ochii de raton"se vor folosi creme care sa stimuleze circulatia sangelui si sa uniformizeze nuanta pielii fara a irita zona sensibila.

Pentru ochii obositi-o masca racita si aplicata pe ochi face minuni.Mie imi place Aqua eye mask de la The body shop.


CREME ANTI "LABA GISTII".
Pentru a nu fi nevoie de vreo investitie chirurgicala majora poti preveni din timp fenomenul prin folosirea produselor adecvate-o crema foarte laudata este cea de la Lancome-Renergie yeux multiple lift.Din aceasi gama mai face parte si crema mini gadget pentru frumusete-Avon Solution Vibes.
REMEDII NATURALE.
Albastrelele  sunt indicate pentru ochii obositi-ridati si cearcanelor-se vor  face infuzii din florile uscate si se vor aplica comprese pe ochi.
Castravetii se pot folosi prin aplicarea  de felii-cataplasma pe ochi.
De asemenea minuni fac si compresele reci cu ceai verde sau ceai de galbenele.
DIN GAMA PROFESIONALA.
Imi place in mod deosebit crema de la Mac cosmetics-Mac Fast Response eye cream-face minuni-amelioreaza ridurile-cearcanele si reda frumusetea ochilor.


2 comentarii:

  1. foarte de folos informatii!!!! Multumim Ana

    RăspundețiȘtergere
  2. :*cu drag:)am scris acest articol deoarece am observat ca multe din fetele pe care le machiez nu isi ingrijesc deloc zona ochilor:)

    RăspundețiȘtergere