luni, 19 martie 2012

PRODUSE DE MACHIAJ PENTRU ORICE BUZUNAR

  M-am gandit sa fac o postare cu cele mai bune produse de make up de pe piata-care sunt accesibile tuturor fetelor si femeilor-si care se gasesc in majoritatea din magazinele de cosmetice si make up.Stiu ca multe dintre voi nu aveti sansa  sa mergeti  des in magazine Mac sau Make up For Ever si poate nu tot timpul aveti si banii necesari pentru asemenea investitii-iar aceasta postare va este dedicata.

Iata si produsele despre care vreau sa vorbim azi:

1.L'OREAL-LUMI MAGIQUE- un fond de ten care are o tinuta buna  si putere mare de acoperire-avand efectul unei infuzii de lumina.
 Este excelent pentru cele ce doresc un ten luminos.
2.MASCARA OUTRAGEOUS VOLUME-SEPHORA- un rimel care mie imi place pentru ca nu am genele nici foarte dese nici deosebit de lungi si le face sa arate minunat de bine.
3.NYX -GODDESS OF THE NIGHT -megashine lipgloss.
Cand mi-am descoperit pasiunea cu machiajul am folosit foarte mult nyx cosmetics-si erau extraordinare pentru raportul pret calitate.
4.GLAM EYES RIMMEL-farduri de pleoape foarte moi care adera bine pe pleoape si sunt pigmentate.
5.BLUSH BOURJOIS-niste blushuri perfecte pret/ calitate-mici si ambalate dragut-sunt un must have.Vin intr-o multitudine de nuante.
  Pentru moment acestea sunt produsele ce le-am testat.Promit ca voi mai testa si altele tot din categoria machiajelor de toata ziua.

Un comentariu: