luni, 14 mai 2012

MAKE UP FOR EVER SUMMER COLLECTION 2012

 Cum ne-am obisnuit deja Make up For Ever lanseaza in fiecare vara o colectie dedicata anotimpului cald-colectie care abunda in culori calde si vesele.
  Accentul principal al produselor este pe rezistenta.Vorbim despre produse waterproof atat de potrivite anotimpului cald,produse care rezista cu brio la transpiratie-apa si calduri extreme.
  Ce contine colectia?
 Vedetele colectiei sunt creioanele waterproof aqua shadows-usor de folosit chiar si de incepatori in domeniul machiajului-cu o textura cremoasa si un varf rotund care permite o aplicare perfecta.
 Exista in 12 variante de culoare-5 mate si 7 perlate-sunt fara parabeni si testate dermatologic.
 Make up for Ever vine in ajutorul incepatorilor si cu scheme de machiaj-ca sa ajute doamnele si domnisoarele sa se machieze corect.
De asemenea colectia aduce in prim plan si aqua creams in culori superbe-editie limitata-culori ce ne duc cu gandul la mare-soare,plaja si bronz.Numarul 23(verde crud)24(galben lamaie)25(albastrul cerului)26 (mov).

Ce pot sa spun eu?Abia astept sa le testez-sa imi cumpar creioanele si sa ma bucur de ele.
Pentru cele care nu stiu-Make up For Ever Pro Boutique-vireaza prin curierat pe teritorul tarii produsele ce le puteti vedea pe site-ul international make up for ever.Numarul de contact este 021 - 411 89 35 - email: office@kbagency.ro.
Astept parerile voastre despre produse.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu