vineri, 18 mai 2012

REVIEW -PALETA 13 MAKE UP ATELIER PARIS

     Sunt destul de pretentioasa atunci cand imi aleg fardurile de ochi.Sincer am testat zeci de firme si pana la urma am concluzionat-Mac ,Make up For Ever,Ben Nye si Make up Atelier Paris merita loc de cinste.
    Recent mi-am achizitionat de la magazinul Atelier din Timisoara-si paleta 13.Mai detin in colectie paleta 19(fardurile mele preferate)si paleta 22.
     Paleta contine 5 farduri mate si sidefate-cu ajutorul carora se pot realiza fel si fel de machiaje.Culorile pornesc de la alb roz-roz deschis mat-burgund mat-maro neutru mat si maro inchis cu putin sidef.
     Imi place paleta  in primul rand pentru culorile deosebit de puternice si pigmentate.Cand le-am incercat cu degetul-culoarea s-a vazut extrem de puternic si exact asa cum se vede in paleta.
  Cu o baza adecvata culorile se vad minunat.
  Eu o folosesc in combinatie cu pigmenti-fie Mac fie Make up For Ever sau Atelier.
Cel mai bine merge in combinatie cu pigmentul atelier pp 05 blank rose, cu pigmentul pp13pink sable sau cu pigmentul 20  white purple.
  Ce pot sa  mai spun despre paleta?Ca abia astept sa o testez si pe fete.
E minunata.

Pentru cei interesati de produsele atelier-in Timisoara le gasim pe str.Gh Lazar nr 17 in incinta fostei fabrici de lactate-sau detalii gasiti pe  www.Lectiidemachiaj.com
  

2 comentarii: