duminică, 14 aprilie 2013

OVIDIU PERTA'S SPRING SEMINAR-DESPRE EVENIMENT



  Daca te intrebi cum este sa fi star pentru o zi-atunci inseamna ca nu ai apucat sa il cunosti pe Ovidiu.
  Am impresia ( uneori) ca viata nu i-a acordat indeajuns de multa atentie acestui munte de talent-pentru ca l-a lasat in Romania si nu l-a dus spre Hollywood si spre sfere demne pentru munca pe care o face.
 Cred ca acest lucru se datoreaza si faptului ca avem de a face cu un om extrem de modest si linistit.NU ii place sa fie laudat prea mult-el considera ca munca sa vorbeste pentru sine-astfel incat nu este nevoie de nici un alt artificiu verbal.
  De cand l-am cunoscut(cu mult timp in urma)l-am intrebat de ce nu a ales sa plece dincolo-pentru ca sunt sigura ca ar fi avut o viata demna de covorul rosu.Si mi-a raspuns ca este fericit aici prin ceea ce face si viata lui este exact cum si-a dorit sa fie.

 Azi el a decis sa imparta cu noi  experienta sa de artist dobandita in multi ani de munca si exercitiu in cadrul unui seminar cu totul deosebit-spring trends.

 Seminarul a debutat cu o  prezentare a produselor Numeric Proof si a continuat cu machiajul de zi cu accent pe highlighting si contouring.
Ovidiu a prezentat fiecare produs folosit in parte -si modul de aplicare.

Din gama machiajelor de seara Ovidiu a prezentat  smoky eyes pe nuante de verde smarald si maro iar ultimul machiaj a fost spring alert-un machiaj extrem de colorat unde accentul sa pus atat pe pata de culoare de pe ochi cat si pe naturaletea tenului.
Dupa 8 ore petrecute intr-o atmosfera deosebita-Ovidiu a promis ca acesta este doar primul dintr-un lung sir de seminarii in viziunea sa.

NU uitati sa ii urmarti pagina de  facebook Ovidiu Perta's Makeup Corner si pe blog.


Pentru cei care ati lipsit de la eveniment -Ovidiu a pregatit un mic video cu momentele importante.

2 comentarii: