miercuri, 24 iulie 2013

ARSENALUL DE VACANTA-PRODUSELE IDEALE PENTRU SEZONUL CALD

   Ce luam cu noi in bagajul de vacanta..dificil moment.Eu de fiecare data as cara tot ce am in dulapuri pentru ca mie greu sa decid ce sa imbrac-sau cum sa ma machiez.
 Adevarul e ca in ultimii ani machiajul meu a fost minimal sau inexistent pe timpul verii din cauza sensibilitatii excesive a tenului.
  Ideal pe timpul verii este sa sti sa folosesti produsele adecvate.Ca sa afli care sunt acelea e bine sa testezi mereu tot ce e nou si iti face cu ochiul de pe piata.E foarte greu(si asta stiu din experienta mea alaturi de cursantele de la automakeup)sa recomanzi un produs exact pentru cineva.Poate ca poarta foarte fain produsul acela pe timpul iernii sau primaverii dar vara -cu caldurile ei insuportabile produsul nu mai are efectul dorit.
  Ce pot eu sa va recomand sa aveti in mini trusa de vacanta-sunt urmatoarele:


 1.Un demachiant-lotiune micelara de la BIODERMA-un demachiant excelent pentru tenul sensibil si nu numai,curata cu brio inclusiv machiajul rezistent la apa-nu irita si nu agreseaza pielea.Preferatul artistilor de pretutindeni.
2.O crema cu protectie solara-spf 30-un produs must have pentru un bronz sanatos.

3.Spray cu apa termala-pentru a mentine pielea hidratata si a calma iritatiile de dupa expunerea la soare sau la caldura excesiva.Un produs ideal a fi folosit pe tot timpul anului.
4.Un bb cream-o crema hidratanta colorata pentru a uniformiza culoarea de pe fata.Renuntati la fondurile de ten cu putere mare de acoperire si la texturile matifiante si pudrate-e timpul sa lasam tenul sa respire.

5.Mascara waterproof-un produs indispensabil-mai ales pe timp de vara-cand machiajul are tendinta sa curga.

6.Pudra bronzanta shiny-nuante de peach sau bronz cum sunt cele de la Mac sau Make Up for Ever.

7.Creioanele fard aqua shadows de la Make up for Ever ideale pentru un look colorat  de vara.

8.Un gloss superb colorat si fructat de la Make up for ever pentru a completa lookul shiny.


Cu un astfel de arsenal-suntem gata de o vara caniculara.
Voi ce produse mai aveti prin bagaj?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu