marți, 2 iulie 2013

GRESELI FRECVENTE LEGATE DE ALEGEREA SI APLICAREA UNUI FOND DE TEN



    De cand am pornit proiectul cu scoala de automakeup-am observat ca toate fetele fac aceasi greseala.NU stiu sa aleaga corect,sa aplice sau mai rau de atat cred ca un fond de ten nu face altceva decat sa le imbatraneasca tenul si nu folosesc deloc.
 


   Iata cele mai frecvente greseli:

1.ALEGEREA NUANTEI GRESITE-cea mai des inalnita.Se stie ca fondul de ten trebuie sa aibe exact aceasi nuanta cu pielea de pe fata,drept urmare nu incercati fondul de ten pe :MANA,GAT,PIEPT-pentru ca pielea de pe mana ,sau gat sau orice alta zona a corpului sigur va avea alta nuanta decat cea de pe fata.Mai mult de atat este indicat sa alegeti in magazinele de specialitate 2,3 fonduri de ten pe care sa le aplicati unul langa altul pe fata  iar nuanta care dispare in piele va fi cea potrivita.IN nici un caz nu alegeti un fond de ten mai deschis ca nuanta-ci putin mai inchis.

  2.ALEGEREA UNUI FOND DE TEN NEPOTRIVIT PENTRU TIPUL DE PIELE:majoritatea din femei-vad cate o reclama pe la tv,reviste etc si au impresia imediat ca acel fond de ten e cel mai bun si li se potriveste.
  Cum nu se poate mai gresit.NU uitati-fondul de ten trebuie ales la fel ca si crema de fata-in functie de tipul de piele-grasa,uscata,normala,cu cosuri,sensibila,etc.

 Doar asa vom obtine rezultatul dorit-o piele perfecta impecabila,altfel riscati sa vi se usuce tenul(daca aplicati un fond de ten matifiant pe pielea uscata)sau sa va curga fondul de ten(daca aplicati unul hidratant pe tenul gras).

3.APLICAREA FONDULUI DE TEN IN EXCES:nu uitati,e fond de ten -nu vopsea.Scopul lui este sa produca un efect placut-de piele perfecta nu de piele care e vizibil machiata cu fond de ten.Cu cat un fond de ten e mai bine ales cu atat el se vede mai putin pe piele.

4.APLICAREA FONDULUI DE TEN FARA BAZA: ce m-a socat cel mai tare a fost ca am intalnit fete care aplicau fondul de ten fara sa hidrateze corespunzator tenul.NU uitati-demachiat,tonic si hidratare-e cea mai buna baza pentru un fond de ten.NU ai nevoie de baze scumpe ci pur si simplu de respectarea principiilor de ingrijire corecta a fetei.


5.APLICAREA ANTICEARCANULUI INAINTEA FONDULUI DE TEN
Anticearcanul se aplica peste fondul de ten tocmai pentru a estompa suplimentar ce fondul de ten nu a reusit.Daca il aplici sub fondul de ten..care mai e rostul lui?


Sper ca v-a fost de folos postarea pentru alegerea unui fond de ten pe viitor.
Va pup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu