joi, 22 august 2013

PALETELE ATELIER PARIS-MUST HAVE PENTRU CASE-UL UNUI ARTIST


   Cu toate ca in trecut le-am dedicat mai multe postari-nu cred ca am povestit vreodata despre toate paletele.
 In numar de 24-trusele variaza de la gama naturala la gama fantezie-aducand in prim plan o multitudine de culori.Marele plus a multor palete este ca nu contin doar culori sidefate,majoritatea din palete venind direct pe varianta mata.
  Textura culorilor este matasoasa si puternic pigmentata,culorile rezistand cu brio la temperaturi extreme,transpiratie si chiar sedinte foto unde se utilizeaza machiaj waterproof.
 Desi sunt foarte promovate in machiajul rusesc-tehnica creion si acuarela,eu care nu lucrez pe aceasta tehnica pot spune ca blendingul le imbina de minune,lucrez cu ele cu mare placere-le-as da un punct in plus deasupra multor farduri Mac si le pun egale cu fardurile mate Make Up For Ever (preferatele mele).

 Iata si cateva palete si descrierea lor:
 
 Paletele MATE:
-NUMARUL 22-preferata mea-culorile neutre-cele 5 culori variaza de la alb bej mat-pana la maro inchis mat-perfecte atat pentru machiaj de zi-cat si de seara-un must have
-NUMARUL 19-o alta paleta de suflet-variaza de la bej roz mat-pana la maro roscat mat-potrivita atat pentru  machiajul de zi-cat si de seara-perfecta pentru ochii albastri,perfecta pentru machiaj de mireasa-si pentru smoky eyes.
-NUMARUL 20-paleta de smoky clasica-variaza de la nuanta roz prafuit mat-la negru mat-foarte des utilizata.
-NUMARUL 5-maro cald-paleta dedicata machiajului de zi sau seara,contine nuante de la alb mat pana la maro roscat cald.ideala pentru toate tipurile de ochi.


PALETE CULORI MATE-SI SIDEFATE
-imi plac  mult PALETELE 1,4,9,10 .paleta 1 si 4 o dedic machiajului natural de zi,paleta 10 o folosesc pentru tenurile mai mature sau pentru machiajul de seara(contine multe nuante de roz-burgund)si paleta 9(mov roz)machiajului de seara.

PALETE SIDEFATE
PALETA17-special conceputa pentru un machiaj glamour de seara
PALETA 15-arabian dreams-maro bej si auriu sidef
PALETA 06-alb auriu,galben sidef,corai sidef si maro sidef-perfecta pentru vara,eu folosesc culorile si pe post de blush.

Voi ce palete folositi?

Nu uitati-paletele se gasesc in Timisoara-pe Str.Gh Lazar 17  unde le puteti vedea si testa.Artistii sau cursantii scolii(cursul rusesc,european sau automakeup)beneficiaza de reducere.
 paletele 04 si 05

jos paleta 06
 paleta11 jos
paleta 16 jos si paleta 15sus

paletele 19 sus si 20 jos
paleta 22 jos

Un comentariu: