duminică, 20 octombrie 2013

BEAUTYSOCLEAN-FARA BACTERII PE MACHIAJE

   
        Dupa cum stiti cel mai important pas inainte de machiajul propriu zis este dezinfectarea produselor in sine si a pensulelor.
  Cred ca pe mine mereu(chiar si inainte de a deveni makeup artist)m-a obsedat igiena produselor de makeup.NU mi-am imprumutat niciodata produsele vreunei prietene si nici macar mamei mele.Sa nu uitam ca pe piele noastra traiesc bacterii care pot produce infectii sau iritatii ale ochilor sau  ale pielii si  care incurajeaza eruptiile acneice.
  Produsele de machiaj aduna bacteriile de la uleiul de pe pielea noastra dezvoltand astfel infectii si iritatii cauzate de stafilococi sau streptococi.
 Cele mai grave infectii raman cele cu virusul herpetic care se poate contacta de pe rujuri sau rimeluri infectate de catre persoane purtatoare de astfel de bacterie sau de pe pensule de buze nesterilizate.
   In ajutorul nostru a iubitorilor de beauty(deci publicului larg NU numai makeup artistilor)gama BEAUTYSOCLEAN-aduce in prim plan 3 produse :cosmetic sanitizer MIST,WIPES si brush cleanser.
  MIST-ul e dedicat produselor pe baza de pudra si produselor cremoase(fond de ten,anticearcan,blush crema,etc).
WIPES-servetele pentru curatat  creioane de buze si ochi,aplicatoare de ruj si mascare,rujuri si glosuri.
 BRUSH CLEANSER-e dedicat curatarii pensulelor de machiaj.

  Produsele se gasesc :
  http://www.beautysoclean.ro/
  Atentie foarte mare pentru amatoarele care testeaza prin magazinele de produse de machiaj rujurile si rimelurile direct pe gura.Recent am vazut prin magazinele de makeup o gramada de fete care isi dau cu rujurile sau glosurile pentru testat direct pe gura.NU uitati in toate magazinele de specialitate exista aplicatoare de unica folosinta..nu ezitati sa le cereti.
 Iar voi cele care va machiati profesional-nu uitati sa cereti artistului sa sterilizeze pensulele in fata voastra-eu una mi-am facut un obicei din acest lucru-curat pensulele in fata modelului-pentru ca orice produs de sterilizat se usuca in cateva minute.Numai bine pana o demachiez si ii bun baza pe fata pensulele sunt fresh pentru a ma juca cu ele.

2 comentarii:

  1. Multumim de informatii, chiar nu stiam ca exista aplicatoare de unica folosinta daca vrei sa testezi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, Ana! Si eu folosesc produsele Beauty So clean...cred ca fac 3 ani in toamna.... le-am adus cu greu din UK si acum ma bucur ca sunt si la noi...

    RăspundețiȘtergere