marți, 15 octombrie 2013

MAC SOFT AND GENTLE-HIGHLIGHT LIKE A PRO




 Dupa cum bine stiti din postarile anterioare-sunt obsedata de iluminatoare.Nu cred ca poate exista un produs de machiaj care sa ma fascineze mai mult.Banuiesc  ca mi se trage din copilarie-cand visam sa fiu fie magician sau zana.Pana la urma nu am devenit nici una nici alta-desi imi place sa cred ca zbor prin lumea magica a machiajului si arunc cu glitter.
  In gama MAC permanenta exista un iluminator pe care il iubesc si il recomand oricui.Dupa cum stiti-nu e un secret pentru nimeni ca un iluminator cu look  natural poate da acel wow efect fara a fi prea sclipicios.
  Soft and Gentle face parte din gama minerala pe care Mac o promoveaza puternic iar descrierea produsului este :" a luxurious velvet soft powder with high frost metallic finish.Smoothes on:adds buffed up highlights to cheecks or an overall ultra deluxe polish to the face".
 Cu alte cuvinte mac o recomanda nu numai pentru highlight ci si pentru intreaga fata insa eu o recomand in mod deosebit de highlight sau pentru decolteu,fiind totusi prea sclipicoasa ca sa fie purtata all over the face.
  Imi place sa subliniez punctele clasice de highlight si anume:obrazul parte superioara,mijlocul nasului(unde e cazul)si deasupra buzelor.
  E un produs unic de o culoare bej sidefata-potrivita tuturor tonalitatilor de piele de la cea mai deschisa la cea mai inchisa.
  Marele plus?Fiind un produs compact o sa va tina o vesnicie si isi va merita toti banii.




Must have in trusa iubitorilor de beauty.

2 comentarii: