joi, 3 octombrie 2013

NARS ALBATROS ILUMINATORUL PERFECT

   De multa vreme m-a tentat sa imi cumpar un produs nars.Pana la urma am reusit sa am vreo 5 produse-in scurt timp.Pe langa vestitul blush orgasm si fratele lui super orgasm,mai am bronzerul lor renumit laguna si 2 iluminatoare.
  Pentru cei ce ma cunosc ador iluminatoarele,cred ca am in colectie vreo 16 pudre minerale mac editii limitate,6 pudre make up for ever,bobby brown shimmer bricks,pigmentii ben nye..si cate si mai cate.
  In ultima vreme m-a obsedat KIM KARDASHIAN.Si nu ma refer la ea ca si femeie ci la machiajul ei.Am studiat atent munca artistului ei Mario si am ajuns la concluzia ca foloseste pe ea  fie giella eye m glam-un iluminator creat de el sau  foloseste nars albatros.

 In cutie produsul pare alb mat,insa odata aplicat pe fata este auriu perfect,cu un luciu absolut divin pe care inca nu l-am intalnit la nici un alt iluminator.Isi merita numele si arata perfect daca este combinat cu un blush cu aceasi tenta maro auriu sau piersiciu.
 
   Multa lume il compara cu iluminatorul de la elf-gotta glow mie insa sincer mi se pare o comparatie absolut proasta.Imi pot da seama acum-dupa ce am lucrat cu majoritatea produselor din brandurile de makeup de la cele mai ieftine la cele mai bune-ca unele produse scumpe chiar isi merita numele.

  La urma urmei-daca tot vrei sa iesi in evidenta-aratand super si luminos atunci incearca sa aduni bani si sa ii investesti intr-un produs de calitate nu intr-unul mai ieftin care doar ii seamana la ambalaj si culoare dar nicidecum la textura si rezistenta.

  Ce pot sa va mai povestesc?

  Ma simt ca o printesa cand il port,exact ca si Kim Kardashian.

Un comentariu: