luni, 24 octombrie 2011

BRIDAL MAKE UP

      Incet incet ne apropiem si de sfarsitul sezonului de nunti-anul acesta foarte aglomerat.In Romania a devenit un trend ca la nunta miresele, nasele, domnisoarele de onoare si nuntasele sa poarte un machiaj profesional-lucru ce m-a bucurat enorm de mult pentru ca am avut sansa sa cunosc multe fete si femei deosebite care au invatat sa se ingrijeasca si sa se aprecieze la adevarata valoare.
      Am avut de asemenea sansa sa fiu alaturi de oameni dragi mie care au sarbatorit fericitul eveniment anul acesta -colege de facultate-de master -colege de liceu si am putut impartasi alaturi de ele o parte din bucuria acestui moment unic.
    Doresc prin aceasta postare sa prezint cateva din machiajele acestui "bridal season"si parerea mea despre machiajul de mireasa.
   Machiajul miresei a devenit un element obligatoriu -aproape la fel de important ca si gasirea rochiei perfecte, a frezei  si a verighetelor.Machiajul de mireasa este unul deosebit pentru ca el va fi imortalizat in poze pentru vesnicie si fiecare mireasa isi doreste un look impecabil.
   Un machiaj profesional este in primul rand un machiaj care trebuie sa scoata in evidenta toate trasaturile frumoase ale miresei ce il va purta.
   Va fi un machiaj rezistent pentru ca trebuie sa reziste pe parcursul intregului eveniment -se vor folosi produse profesionale de cea mai buna calitate si pentru ochi in general produse waterproof pentru a preveni stergerea machiajului datorita  emotiilor  foarte puternice si caldurii excesive-avand in vedere ca majoritatea nuntilor au loc in sezonul cald.
   Majoritatea din mirese sunt dornice sa faca o proba de machiaj inainte de fericitul eveniment -moment in care viitoarea mireasa si artistul impartasesc opinii legate de machiajul in sine si pun la punct ultimele detalii pentru look-ul final.
  Multe fete au ales sa faca cununia civila separat de cea religioasa si am avut sansa sa le machiez de 2 ori .Anul acesta au predominant machiajele cu tenta retro-buze rosii si ochi conturati cu tus negru.Miresele au purtat rochite clasice si voalete.


Aceasi moda retro a influentat si look-ul participantilor la nunta.
Machiajul mireselor a fost in general unul natural cu accent pe ochi si pometi si buze nude sau roz pal.

Au fost si mirese care au preferat un machiaj mai accentuat al ochilor-machiajul smokey eye.
Un aspect foarte important al machiajului de mireasa il constituie pregatirea tenului inainte de machiaj.Pe langa pregatirea pe care o face make up artistul prin demachiere, tonic si hidratare - inainte de marele eveniment cu cel putin o saptamana este foarte important ca miresele  sa nu mearga la tratamente cosmetice si solar.Fata trebuie sa fie curata si fara nici un fel de urme sau arsuri.
    Ma bucur ca am putut impartasti cu voi cateva din machiajele mele preferate din aceasta vara si inca mai astept poze profesionale din sedinte trash the dress si nunta propriu zisa pentru a le putea posta pe blog.
   Urez tuturor mireselor din aceasta vara -Casa de piatra si multa bucurie-si sunt mandra ca am putut sa iau parte macar un pic la bucuria lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu