marți, 29 mai 2012

DANY'S POUCH--SUPORTUL PERFECT PENTRU PENSULE SI ACCESORII DE MACHIAJ

  Una din marile mele probleme era: cum imi transport sau depozitez pensulele de make up  si creioanele de buze sau ochi-fara se le pierd sau in cazul pensulelor sa le stric parul.
  NU ma impac foarte bine cu brush roll-urile-pentru ca am prea multe pensule si mi se parea ca le tineam una peste alta inghesuite.
 Make up for Ever are solutia ideala. Dany's Pouch este un suport de pensule confectionat dintr-un material tare care are forma unei doze de cola insa mult mai mare si mai lata in care intra nenumarate pensule si creioane.
  Poate fi folosit atat pentru transportul pensulelor -intra foarte bine intr-un beauty case dar si pentru depozitarea lor pe masuta de machiaj-deoarece se deschide si poate fi folosit ca si dublu suport pentru pensule.
Ce pot sa mai spun-cuvintele sunt de prisos .Pentru cele care cautati solutia ideala pentru transportat pensule sau depozitat-este accesoriul ideal.
 Il gasiti la Boutique MAKE UP FOR EVER - Telefon: 021 - 411 89 35 - email: office@kbagency.ro-si poate fi virat oriunde in tara prin curier.
 

2 comentarii: