marți, 18 decembrie 2012

LES PROFESSIONNELS MAGAZINE-REVISTA TA DE BEAUTY SI MAKE UP




     Recent aparuta pe piata romaneasca-revista Les Professionnels vine in intampinarea celor care iubesc tot ceea ce tine de make up-hair styling,beauty si fashion-este o revista dedicata serviciilor si produselor profesionale de infrumusetare.
    Aflata deja la al 3lea numar-revista si-a impus stilul pe piata-astfel incat cei ce o vor cumpara vor ramane profund atasati de ea si sigur ii vor deveni fani si clienti fideli.
    In cadrul revistei veti gasi povestile de viata ale unor mari nume in industria de beauty cum sunt Dany Sanz-(creatoarea si fondatoarea imperiului atat de cunoscut de noi MAKE UP FOR EVER), Catalin Lungu(cel care a adus tehnica Vidal Sassoon in Romania)Iryna Anton(femeia care transforma manichiura in arta)si multi altii.
   Revista pune accent  pe frumusetea fetei si modalitati de a o ingriji-prin tutoriale de cosmetica si make up-prin promovarea produselor inovatore si perfecte pentru fiecare tip de ten in parte.De asemenea in cadrul revistei veti gasi step by step make up tutorials executate de catre artisti deja consacrati la noi in tara-si produsele cu care au realizat aceste machiaje.
  In cadrul revistei veti mai gasi noutati in sfera de hair styling si ultimele produse si tehnici folosite.
  Nici manichiura si pedichiura nu au fost uitate-pentru cei pasionati si nu numai-acest mestesug este adus acum la rangul de arta de catre adevarati maestrii pe care ii veti cunoaste prin intermediul  revistei.
  Pentru cei pasionati de intretinerea corpului ultimele noutati -in masaj si intretinere le gasiti tot aici -de la cele mai performante creme la cel mai performant aparat-toate  sunt descrise amanuntit aici.
 

Ce pot sa va spun mai mult?
Ramane fiecare dintre voi sa va descoperiti articolele si produsele preferate.

 pentru detalii despre abonare si nu numai:
   site-ul revistei http://lpmagazine.ro/
  pagina de facebook: https://www.facebook.com/lpmagazine

2 comentarii: