miercuri, 26 decembrie 2012

MASTERCLASS RENATA ABDULLAEVA IN TIMISOARA

   

   Desi sunt  novice in tehnica est europeana de make up- pot sa spun ca ea m-a fascinat inca inainte de a incepe orice curs de make up.Un machiaj luminos si spectaculos de scena si de poze-un machiaj plin de culoare si stralucire-un machiaj cu o tehnica aparte-machiajul est european.

  Indiferent de modul in care inveti sa machiezi-aceasta tehnica atat de fascinanta este o sursa inepuizabila pentru fel si fel de idei-incepand de la bazele de machiaj si pana la armonia de culori.

  Trainerul acestui masterclass-Renata- este un artist si dascal  consacrat,cu o experienta de 12 ani in domeniu-si cu multe premii dobandite in cadrul concursurilor de make up internationale.
    Conduce academia de make up Nastelle din Chisinau iar o parte din elevele ei sunt deja artisti consacrati-cum ar fi  Luciana Sasu din Iasi.
 

 Lucrarile Renatei sunt deosebit de frumoase si expresive-eu va voi prezenta doar cateva din ele-restul pozelor le gasiti pe pagina ei oficiala de facebook sau pe evenimentul creat de Lectii de Machiaj  special cu ocazia acestui masterclass-unde de asemenea puteti afla detalii de locatie,programa si pret.


Ce pot sa va mai spun?Este un eveniment inedit pentru vestul tarii-in primul rand pentru ca nu am mai beneficiat de un masterclass pana acum in Timisoara-si mai ales unul pe aceasta tehnica.
  Incepator sau avansat-merita participat pentru simplul fapt ca va fi o explozie de culoare si de glitter.

 
https://www.facebook.com/events/488373227879789/
https://www.facebook.com/Lectiidemachiaj?fref=ts

Sper sa ne vedem acolo-iar pentru cei si cele care nu aveti posibilitatea sa participati-va promit o noua postare legata de ce se va intampla la masterclass si multe multe poze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu