miercuri, 13 martie 2013

DIN CATEGORIA PREA MULT MACHIAJ-STRICA!!!

      Din categoria prea mult machiaj strica,cand e aplicat necorespunzator.
      Cred ca este un defect al romancelor si al grecoaicelor.MULT MACHIAJ,PREA MULT MACHIAJ,EXAGERAT DE MULT MACHIAJ-nu va  scoate in evidenta decat ceva in mod negativ.

   Cea mai mare greseala a femeii romance este ca vrea sa iasa in evidenta cu orice chip.Starleta din ziarele de scandal a devenit peste noapte un model demn de urmat.Buzite umflate,nas operat-aspect de Michael Jackson inainte de moarte este la ordinea zilei.
  Cred ca teama de a nu fi remarcat creaza astfel de monstrii.
  Ma uit cu groaza in jur la fetele si femeile care vin machiate la sala-ma intreb ce alt motiv ar avea(ca doar vin sa munceasca,sa arda calorii,sa alerge pe banda,etc)decat ca vor sa fie admirate non stop de parca ar iesi din cutie.Buzele perfect conturate cu ruj-tona de fond de ten,genele lungi(90%FALSE)sunt tot la a 2 femeie care imi iese in cale la sala.Si atunci ma intreb-oare lumea chiar a pierdut simtul frumosului si al bunului simt?

  Ce e si mai grav sunt tinerele intre 10 si 18 ani.Cred ca poarta mai mult machiaj decat cele mai in varsta, care ar trebui sa poarte pentru a ascunde mici defecte.Nu mai stiu cine are 20 sau 30 de ani si cine are 14 pentru ca tenul frumos si tanar e bronzat la solar-ascuns sub tona de fond de ten(de multe ori de 3sau 4 ori mai inchis decat cel ce ar trebui sa il poarte)si pudra bronzanta lucitoare ca un disco ball.



  Ce pot sa spun?Nu este nevoie sa fi artist-sau mare expert in machiaj pentru a sti sa te scoti in evidenta.
 In ziua de azi cand exista tona de  informatie pe net-este la botul calului sa cauti sa inveti basic steps despre ingrijire si machiaj.
  Si totusi.....naturaletea si aspectul no makeup makeup-sunt la nivelul de poveste.






Kim Kardashian dupa parerea multor americani-e vazuta un fel de starleta/amatoare de atentie..
Si totusi ce diferenta este intre vedetele de la noi si vedetele lor.

Kim Kardashian si machiajul ei impecabil:




si ale noastre:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu